5 legume pe care le cumperi o singura data si le poti inmulti la nesfarsit

Morcovi
Capetele de morcovi puse in recipiente cu apa intr-un loc bine luminat, va determina cresterea frunzelor care pot fi consumate in salate.
10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever-w654-1-300x261

Busuioc
Tulpinile de busuioc taiate si puse intr-un recipient cu apa la lumina soarelui, vor determina aparitia radacinilor. Acesta poate fi pus in ghiveci cu pamant.
10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever-w654-2-300x130

Salata
Cotorul intact de salata poate fi pus intr-un recipient cu apa. Din el va rezulta o noua plantuta.
10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever-w654-4-288x300

Ceapa verde
In cateva zile, poti creste complet ceapa verde din resturi. 2-3 cm de planta cu radacina este suficient sa poata fi pusa intr-un recipient cu apa si sa rezulte noi plantute.
10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever-w654-3-300x228

Usturoi
Cand usturoiul incepe sa incolteasca nu mai este ideal pentru consumat, insa poate fi pus in ghiveci cu pamant pentru a ne bucura de gustul unui usturoi verde nemaipomenit.
10-vegetables-herbs-you-can-eat-once-and-regrow-forever-w654-277x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *