Home / Anunturi Agricole / AGRA EXPO TRANSILVANIA- Targ International Specializat pt. Agricultura, Zootehnie, Industrie Alimentara si Ambalaje

AGRA EXPO TRANSILVANIA- Targ International Specializat pt. Agricultura, Zootehnie, Industrie Alimentara si Ambalaje

Intr-un nou concept, aplecati mai atent asupra nevoilor fermelor romanesti mici si mijlocii si a gospodariilor taranesti, ale tuturor fermierilor si agricultorilor, S.C. EXPO TRANSILVANIA S.A. si Camera de Comert si Industrie Cluj, continua organizarea celui mai important eveniment expozitional cu profil agricol din Transilvania, la Cluj Napoca.
AGRA EXPO TRANSILVANIA – Targ International Specializat pentru Agricultura, Zootehnie, Industrie Alimentara si Ambalaje – vine prin expozantii prezenti si produsele si serviciile ofertate, precum si prin agenda de evenimente conexe, sa ofere informatiile necesare dezvoltarii si modernizarii activitatilor de natura agricola a tuturor celor interesati – fermieri, specialisti, agricultori individuali, public larg.
Editia 2015, se va desfasura in perioada 7 – 10 mai la Centrul Expozitional EXPO TRANSILVANIA din Cluj Napoca.
O agricultura performanta, precum se doreste cea din Romania, are nevoie de investitii majore, cercetare-dezvoltare si inovare, tehnologii moderne, masini, utilaje si echipamente de ultima generatie, seminte, pesticide si input-uri, material saditor si altele, de tot mai inalta calitate si mai performante.
Multitudinea de produse si servicii acopera intregul spectru agricol, regasindu-se in principalele sectiuni ale targului – agricultura, horticultura, viticultura si vinificatie, zootehnie si medicina veterinara, silvicultura, apicultura, piscicultura si cinegetica, depozitarea si insilozarea produselor agricole, abatorizare, industria de prelucrare a produselor agricole si zootehnice, tehnologii si ambalaje pentru produse alimentare, marketing si e-commerce pentru domeniul agricol, cercetare-dezvoltare si inovare in agricultura, produse traditionale alimentare si multe altele.
Agenda evenimentelor complementare sunt in deplina concordanta cu tematica generala a targului AGRA EXPO TRANSILVANIA, unele in premiera, cum este un salon national al cercetarii si dezvoltarii in agricultura, alcatuirea unui top al fermierilor, licitatie de animale cu vanzare, numeroase activitati interactive, asigurarea unui spatiu de testare/demonstratii de echipamente si masini agricole. O atentie deosebita acordam expozitiei animalelor de rasa, in principal, cu scopul prezentarii si promovarii raselor romanesti autentice si fermelor si agricultorilor care cresc aceste rase.

Informatii si inscrieri: – organizator: Daniela Popescu
e-mail: [email protected]
tel: 0729.022.280

Piese pentru tractoare - Anunt Agricol
GPS agricol Matrix 570 PRO GSI (ultimul mdel)

About Cristiana

Check Also

Semanatoare (plantator) manual de rasaduri –340 RON

Plantatorul are o supapa care automatizeaza procesul de plantat rasaduri. Rasadurile se pot planta la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit