Home / Utilaje agricole / Balotiere si infoliatoare McHale

Balotiere si infoliatoare McHale

Compania McHale a pornit ca o afacere de familie, care s-a dezvoltat excelent. Cei doi frati fondatori s-au concentrat pe dezvoltarea si imbunatatirea balotierelor si infoliatoarelor, ce produc baloti rotunzi si patrati. In 2002 compania a fost prima de pe piata mondiala care a creat modelul Fusion balotiera si infoliator integrat.
Produsele companiei au capatat popularitate mare si pot fi gasite in silozurle din peste patruzeci de tari. Acestia au adaptat productia in functie de cererile si necesitatile fermierilor, iar utilajele sunt supuse unor teste riguroase in mai multe tarii: Anglia, Scotia, Tara Galilor, Peninsula Scandinaviei, Noua Zeelanda si Irlanda. Utilajele sunt produse si asamblata in cele doua fabrici din Irlanda si Ungaria. Toata produsele care ies din fabricile McHale au calitatea asigurata si sunt confectionate in conformitate cu acreditarea ISO 9001 : 2008.
Dintre produsele companiei la noi in tara sunt foarte apreciate: Balotiera si infoliator integrat Baler Wrappers  cu modelel McHale Fusion 3 Plus si McHale Fusion Vario; Balotiera cu camera de balotare fixa, cu modelele de balotiera cu camera de balotare fix: McHale F540, McHale F550 si McHale F560.  Si echipamentele de manipulare a balotilor sunt foarte utilizate de fermierii romani. Dintre aceste amintim: McHale R5 – Manipulator de baloti rotunzi, McHale 691 – Transportor baloti rotunzi, McHale 994 – Separator de baloti rotunzi, Taietor de blocuri furajere/ foarfeca graifar de mare putere.

Gama completa produselor McHale include:
– Fusion 2 Balotiera şi infoliator integrat;
– F5 Gama de balotiere cu camera de balotare fixa pentru baloti rotunzi;
– V6 gama de balotiere cu camera de balotare variabila pentru baloti rotunzi;
– Gama de infoliatoare pentru baloti rotunzi
– Gama de infoliatoare pentru baloti patrati
– Echipamente pentru manipulat baloti
– Echipamente pentru sectionat baloti
– Gama de produse pentru taiat blocuri de siloz

Presa de balotat cu camera fixa

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *