Home / Utilaje agricole / Case IH RB 544 – Prese baloti rotunzi, camera fixa

Case IH RB 544 – Prese baloti rotunzi, camera fixa

Case IH este o marca a echipamentelor agricole. Compania creata in 1984 prin fuziunea dintre International Harvest si JI Case, ofera echipamente agricole si servicii de suport pentru fermierii si agricultorii din intreaga lume, prin retelele de dealeri si distribuitori bine structurate.

Datorita utilajelor excelente si a serviciilor de foarte buna calitate compania a fost recompensata cu numeroase premii de institutiile specializate acreditate.

Presele de balotat Case IH RB 544 indeplinesc cele doua cerinte esentiale pe care trebuie sa le posede un astfel de echipament: fiabilitate si rezistenta. Designul simplu, eficient si utilizarea rulmentilor etansi sporesc calitatile si randamenul modelelor din seria Case IH RB 5.

Lucrarile de intretinere si reparatiile utilajelor se executa simplu si rapid. Verificarile periodice asigura functionare eficienta si la capacitate maxima.

Cu presa de balotat Case IH RB544, furajele sunt transformate in baloti perfect compacti si densi cu dimensiunea de 122X125 cm. Sistemul de infasurare atasat permite balotarea si depozitarea de plante insilozate, fara a afecta in mod negativ calitatea acestora. Forma compacta a balotilor asigura pierderi minime de fan si depozitare confortabila pentru perioade indelungate.

Capacitatea de compactare ridicata a preselor Case IH RB544 inseamna  obtinerea de baloturi de iarba  de buna calitate rapid si curat, cu costuri minime de ambalare.
Utilizarea tehnologiei dezvoltata de Case IH ajuta la executarea de lucrari durabile, bine realizate, cu costuri mici si efort minim.  Numarul mare de baloti realizati ii satisfac din punct de vedere calitativ pe cei mai exigenti dintre fermieri.

Tip utilaj: presa balotat

Producator: Case IH

Seria: Case IH RB 5

Model: Case IH RB 544

Tip camera: fixa

Dimensiuni baloti: 122X125 cm

 

Grapa cu discuri cu doua sectiuni autopurtate sau tractate
Cultivator Poettinger SYNKRO 4030 T / 5030 T / 6030 T

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *