Home / Tractoare si combine / Combina Case IH Axial-Flow 5140

Combina Case IH Axial-Flow 5140

Agricultura tot mai competitiva practicata in ultimii ani de fermierii din intraga lume a dus la dezvoltarea unor utilaje agricole foarte bine tehnologizate, care au ca scop final cresterea productivitatii, obtinerea unor produse agricole de foarte buna calitate si consumul redus de resurse si combustibil.

Un astfel de utilaj este Case IH Axial-Flow 5140, lansat pe piata de celebra societate CASE IH. Masina a fost conceputa pentru a se ridica la cele mai exigente norme de performanta. Cei ce utilizeaza Case IH Axial-Flow 5140 au siguranta ca sunt prietenosi cu mediul inconjurator datorita emisiilor scazute de gaze esapate, maximizeaza randamentul si sporesc productivitatea.

Hederul Draper 3100 a fost special proiectat pentru a manipula cu usurinta plantele scunde din lanurile de cereale, recoltate si la viteza ridicata. Spicele taiate sunt transferate catre benzile transportoare si sunt rapid preluate si curatate, astfel ca in buncar vor ajunge doar boabe intregi de foarte buna calitate.

Specialistii CASE IH au inteles ca starea de bine a celui ce opereaza combina este foarte importanta de aceea au echipat utlajul cu elemente ce sporesc confortul si totdata randamentul. Geamurile mari permit vizibilitate maxima, sistemul de aer conditionat asigura mediul placut in interior. Functiile sunt pozitionate ergonomic iar starea de functionare a intregului utilaj este monitorizata pe computerul cu ecran LCD.

Specificatii combina Case IH Axial-Flow 5140
Producator: CASE IH
Tip utilaj: combina recoltare
Putere nominala: 265 CP
Putere maxima: 308CP
Volum buncar: 8810 l
Emisii gaze:  Nivelul 4 B/final

 

Tractor John Deere 6170M
Tractor Hinomoto N239

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit