Combina Cerealiera John Deere W540

Combina Cerealiera John Deere W540 este sigura, usor de intretinut si are eficienta ridicata. Noua combina cerealiera din seria W are dotari extraordinare ce sporesc performanta si productivitatea. Cabina este spatioasa si dotata cu tehnologie Hi-tech, buncarul de cereale este incapator, pot intra cu usurinta pana la 11.000 litri de cereale,  boabele recoltate isi pastreaza calitatile chiar si la volume mari iar motorul cu sase cilindri John Deere PowerTech PSX, ofera putere de pana la 273 kW si respecta normele Etapei BIII.

Cabina Delux, permite operatorilor sa manevreze utilajul in cele mai bune si relaxante conditii. Scaunul este confortabil, ergonomic si este dotat cu suspensie. Comenzile sunt pozitionate ergonomic si logic, in functie de gradul de utilizare. Comutatoarele panoului de bord raspund la atingere usoara si permit ajustarile necesare combinei in timp record. Vizibilitatea este perfecta, datoritaa geamurilor fumurii care protejaza cabina.  Sistemul de aer conditionat ce functioneaza impecabil ii ajuta pe operatori sa fie calmi indiferent de cat de incinsa este atmosfera.

Capacitatea de recolatare a combinei John Deere W540, poate fi sporita datorita procedeului activ de recoltare. Pentru cultura de floarea soarelui se poate folosi extensia speciala cu capace metalice amplasate peste tambur care previn strapungerea palariilor. Extensia RapsProfi II, este perfecta pentru recoltarea rapitei si are capacitatea de a reduce pierderile de seminte cu pana la 30 kg pe hectar. Recoltarea hibrizilor de porumb, cu tulpini mari si dure se poate face cu usurinta datorita platformei de porumb 600C.

Tehnologia cu care este dotata combina cerealiera W540 este simpla si eficienta. Tamburul, batatorul, caisorii si separatorul de putare asigura, boabe calitative, intregi si pierderi minime in integul proces de separare si manipulare.
Modelul W540 are sistem eficient de tocare si de imprasitere a resturilor ramase. Astfel deseurile sunt imprastiate minitios in urma acesteia.

Specificatii tehnice John Deere W540:
Lanturi transportatoare: 3
Putere inversor platforma: 80
Diametru cilindru: 660mm
Latime cilindru: 1400mm
Nr. batatoare: 10
Diametru batator: 400mm
Nr. caisori: 5
Rezervor cereale: 8000l standard
Motor: John Deere PowerTech PSX

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *