Home / Tractoare si combine / Combina cerealiere Fendt 6275 L MCS

Combina cerealiere Fendt 6275 L MCS

Noile combine de recoltat  din seria L lansate de marele producator german Fendt, sunt mult mai performante fata de cele din seria precedenta. Sunt mai economice si mai flexibile in exploatare. Performantele sunt oferite de imbunatatirile tehnologice si de hedere-ul marit care duc la cresterea eficientei. Pentru cresterea performantei producatorii au adus imbunatatiri sitelor si puntii din spate.

Combinele vin cu un design nou, imbunatatit, au aspect nou si modern. Cabinele sunt mai spatioase, mai late si mai inalte, panourile de comanda au fost regandite pentru a usura accesul operatorului la comenzile principale. Sistemul clima si sistemul de iluminat au fost complet modificate.  Scaunele au fost si ele imbunatatite, acum sunt mai comode, ergonomice si sunt prevazute  cu suspensii pe perne de aer. Cabinele combinelor cerealiere Fendt 6275 L MCS sunt prevazute cu geam pentru inspectia buncarului.

Utilajele sunt dotate cu puternicele motoare GCOPower 74 AWF, biturbo, cu o capacitate cilindrică de 7,4 litri si o putere maxima de de 306CP. Sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie ce respecta normele de poluare Tier 4 Final. Consumul de carburant al modelelor Fendt 6275 L MCS  este mult  optimizat, fata de predecesoarele lor.

Specificatii tehnice Combina Fendt 6275 L MCS
Producator: Fendt
Model: L 6275
Seria: L
Echipamente:     Cabina, taiere carucior, aer conditionat
Motor: AGCO Power 203 kw/ 276 CP (DIN), 6 cilindri
Sistem de tratare a gazelor esapate: SCR + DOC
Scaun copilot: da
Heder pentru cereale paioase:  FreeFlow de 6,00 m

Combina cerealiera Fendt 6335 C PL
Tractor McCormick 200 XTX

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit