Home / Tractoare si combine / Combina Claas Lexion 480

Combina Claas Lexion 480

In anul 1995 de pe portile companiei Claas iesea prima combina cerealiera mare, cu o capacitate de recoltare de 40 de tone pe ora. In acel moment Claas Lexion 480 era cel mai performant si mai puternic utilaj de recoltare. Modelul 480 a fost dotat,  ca si modelele din seria Claas Mega, cu sistem APS. Combinele din seria 400 au fost produse de catre marele dezvoltator de uitlaje agricole Claas in perioada 1995-2003.  Au fost invovatia perioadei si cele mai utilizate combine de recoltat din Europa si SUA.

Combina Claas Lexion 480 este un utilaj agricol prevazut cu sisteme performante de treierare si separare a granelor, astfel ca debitul de retentie a granelor este foarte ridicat. Un alt atu al utilajului este tractiunea imbatabila. Producatorii s-au asigurat ca modelele Lexion 480 sunt pevazute cu sisteme ce asigura confortul ridicat al opertorului, cabina spatioasa, scaun ergonomic, aer conditionat, sistem de incalzire. Consumul de combustibil a fost mult imbunatatit fata de modelel anterioare. Granele recoltate au calitate superioara, nu sunt sparte sau deteriorate in timpul procesului. Combina este prevazuta cu header pentru porumb si cu tocator.

Modelul de combina Claas Lexion 480 inca este competitiv si foarte utilizat de fermieri, materialele de calitate si fiabilitatea motoarelor simtindu-se de-a lungul timpului.

Specificatii tehnice Combina Claas Lexion 480:
Producator: Claas
Seria: 400
Model: Claas Lexion 480
Putere: 400 CP
Numar Scuturatori: 6
Transmise: Hydrostatica
Echipamente: Header de paioase – 7,5 M + Carucior, Header de porumb – 8 randuri,
Tocator: da
Aer Conditionat: da

V-ar putea interesa si: Combina CLAAS Lexion 570

Tractor Lamborghini R7. 200
Combina Fendt 5255 L

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit