Home / Tractoare si combine / Combina Claas Mercator 75

Combina Claas Mercator 75

In 1936 pe  piata europeana era lansata prima combina de recoltat Claas. Modelul era complicat dar foarte eficient pentru acele vremuri, necesita prezenta constanta a doi oameni pentru a functiona. Combina era rezultatul a sase ani de munca continua.
Prima combina de seria a fost lansata zece ani mai tarziu si era mult imbunatatita pentru a face fata concurentei de pe piata utilajelor agricole. Masinile agricole erau concepute intr-o stransa colaborare cu fermierii pentru a obtine cele mai performante utilaje agricole.

Combina Claas Mercator 75 a fost lansata in Europa la inceputul anilor ’70 si a reprezentat o revolutie industriala in domeniul agricol. Dupa anul 1989, pentru cativa ani, compania Claas a avut monopol pe piata utilajelor agricole din tara noastra. Din aceasta cauza modele Mercator 75 au fost intens utilizate in Romania.

Motorul Perkins asigura putere pentru recoltare eficienta. Cu acest utilaj fermerii pot recolta hectare intregi de cereala intr-o singura zi. Headerul de 3.6 m imbunatateste productivitatea. Modelul Mercator 75 nu este prevazut cu  cabina dar este usor de utilizat. De-a lungul anilor aceasta combina si-a aratat fiabilitatea si robustetea.

Specificatii tehnice Combina Claas Mercator 75

Producator: Claas
Model: Claas Mercator 75
Motor: Perkins
Header: 3.60 m
Servo-directie: da

Tractor Fendt 310 Vario
Tractor Hinomoto E2804 DT

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit