Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor ani. Subventiile tot mai generoase oferite de stat pentru aceste culturi si pretul ridicat al fructelor au convinst tot mai multi tineri ca aceasta afacere este una care trebuie exploatata.

Combina de recoltat  fructe de padure „JOVARAS“ este utilajul agricol care asigura recoltarea rapida a fructelor si calitatea excelenta a acestora. Este ideala pentru recoltarea fructelor de arbusti de coacaze negre, coacaze rosii, coacaze galbene, agrise, afine, etc.

Echipamentul este alcatuit din  piepteni, arbore de lucru, sasiu, pini vibratori, transportoare, deflector si ventilator. Combina functioneaza trasa de tractor, imparte si inclina arbustii catre zona de lucru, iar pintenii vibratorii scutura fructele. Fructele astfel adunate sunt transportate in cutii pe banda transportoare. Operatorul are sarcina de a depozita cutiile in spatiile speciale.

Avantajele utilizarii combinei de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1 sunt numeroase, in primul rand asbustii nu sunt deteriorati, fructele recoltate prin vibratii se pastreaza intregi si  nealterate, continutul de impuritati este minim; in acest mod sunt culese si fructele mari si fructele mici.

Specificatii tehnice combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1
Model   :                   USK-1
Tip:    atasabila
Capacitate:    0,1-0,25 ha/h
Fructe culese:    97%
Impuritati:   sub 1 %
Viteza de lucru:     0,5-2 km/h
Antrenarea combinei:     Hidraulica
Operatori:     2 persoane
Dimensiuni (lungime/latime/inaltime):    5,9/2,7/2,3 m
Masa:     1650 kg

sursa foto: www.factory.it

3 comments

  • Ovidiu

    Buna ziua. As dori sa imi spuneti cum se poate achizitiona o astfel de masinarie: Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1, pretul acestuia si eventual alte detalii care credeti ca sunt de folos.

    Multumesc

  • Opris

    Buna ziua, va rog sa imi trimiteti o oferta de pret pentru o masina de recoltat afine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *