Home / Utilaje agricole / Combina de recoltat morcovi ASALIFT CM-100E

Combina de recoltat morcovi ASALIFT CM-100E

Inca de la dezvoltarea segmentului agricol,  ASALIFT s-a concentrat pe dezvoltarea echipamentelor de recoltat legume. Specializarea principala a acestora a fost insa masina de recoltat morcovi.

Aceasta planta radacinoasa este cultivata de peste 5000 de ani. Recoltarea radacinilor de morcov se realizeaza cu dificultate, in special cand este vorba de suprafete intinse, iar marii producatori s-au concentra pe descoperirea masinilor specializate capabile sa stranga intrega productie intr-un timp scurt cu consum mic de energie si cu pierderi minime.

Un astfel de echipament este ASALIFT CM-100E. Aceast ehipament are sasiu cu ecartament reglabil fapt ce permite recoltarea rapida si usoara pe diferite tipuri de sol. Functiile rotative au control permanent al vitezei,  comanzile sunt accesate direct din interiorul masinii.

Masa de sortare  are latime de 55 cm, si prezinta banda cu verigi de 28mm. Fiecare veriga este acoperita cu plastic pentru protectie.

Sectiunea de ridicare este prevazuta cu benzi cu suprafaaa intarita pentru uzura, benzile de ridicare sunt extinse deasupra cutitelor pentru o descarcare eficienta a foliajului si sunt actionate hidraulic.

Combina ASALIFT CM-100E este utila in recoltarea culturilor de morcov, pastarnac, patrunjel si alte radacinoase.

Plug OPTIM 140/4 produs de Mecanica Ceahlau

About Natalia p

Check Also

Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5 – Mecanica Ceahlau

Mecanica Ceahlau este o veche societate cu capital romanesc, specializata pe producerea si asamblarea de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *