Home / Tractoare si combine / Combina Fendt 5180 E

Combina Fendt 5180 E

Combinele Fendt 5180E sunt investitii sigure si eficiente. Utilajele din seria E produse de Fendt au motoare puternice dezvoltate de IVECO. Sunt masini compacte, fiabile si economice special concepute pentru fermele mici.  Combinele 5180E asigura eficienta pentru o perioada lunga de timp.

Combinele Fendt 5180E sunt usor de intretinut, nu trebuie verificate permanent. Schimbul de ulei se face comod, datorita sistemului de drenara si colectare a fluidelor.  Accesul catre punctele cheie se face rapid datorita panourilor care se deschid in lateral, astfel intretinerea utilajului este simpla.

Interiorul cabinei este foarte confortabil. Scaunul ergonomic si sistemul clima sporesc confortul operatorului chiar si in zilele lungi de lucru. Producatorii s-au asigurat ca productivitatea si eficienta sunt bine optimizate, astfel au creat maneta multifuncionala pentru cele mai importante functii. Aceasta permite controlul precis dintr-o singura atingere.

Performantele de recoltare sunt remarcabile, se obtin rapid boabe si paie de foarte buna calitate. Combina Fendt 5180E asigura flux uniform si constant in timpul recoltarii. Pot fi controlate cu usurinta inaltimea si viteza de taiere. Masina poate fi dotata rapid cu set complet de recoltare a porumbului sau cu echipament pentru floarea-soarelui.

Specificatii Combina Fendt 5180 E
Putere motor: 129 kW
Producător motor: Iveco
Tip de motor: NEF
Anvelope standard fata: VR620/75R30
Anvelope standard spate: HR405/70-20
Caisori: 5
Volum buncar cereale: 5200 l
Lăţimea heder: 4,2 m

Tractor Same Tiger 65 DT
Tractor Fendt 210 Vario

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit