Home / Tractoare si combine / Combina John Deere 1188
combina john deere 1188 vedere laterala dreapta fara tocator

Combina John Deere 1188

Combinele agricole John Deere model 1188 sunt foarte confortabile si performante dar si robuste si au un cost de operare mediu. Producatorul american de utiliaje agricole JD (John Deere) isi incepe istoria in secolul al 19-lea odata cu fondatorul companiei, un firerar obisnuit din Vermont. Anul 1918 a marcat inceperea activitatii companiei in domeniul productiei de tractoare si utilaje agricole, odata cu achizitionarea unei mici fabrici de tractoare in Waterloo, statul Iowa. In 1927 compania John Deere incepe sa produca combine agricole “pull-type”  iar din 1937 a fost desemnat cel mai important producator de utilaje agricole la nivel mondial.

Combina John Deere model 1188 este dotata cu un motor puternic in 6 cilindri, motor clasic John Deere de 7640 centimetri cubi si 195 cai putere, si care are ca si dotari de serie aer conditionat si radio cu CD. Aceasta combina are o masa de lucru de 6 metri si este vopsita in culorile clasice al producatorului John Deere, verde si galben.

Rezervorul are o capacitate de 400 litri, ceea ce ii da acestei combine o autonomie de lucru foarte importanta in efectuarea lucrarilor agricole sezoniere. Viteza maxima atinsa de aceasta combina este de 25 km/h.

Aceasta combina poate recolta peste 7000 de hectare pe an, inclusiv terenuri agricole plantate cu grau, orz, seminte de in, rapita sau fasole. In ceea ce priveste graul, aceasta are o capacitate de 45 tone/ora, uneori chiar 50 daca conditiile de recolatat sunt prielnice.

Specificatii tehnice:

Marca : John Deere
Model : JOHN DEERE 1188
Lăţime excavare : 5,5 m
Număr cai scuturători : 6
Dotari : Concasor, Dispositiv de împraştiere paie, Cărucior – suport de tăiere, echipament floarea soarelui, Climatizare

sursa poze: olx.ro

Tractorul MTZ BELARUS 1221 de 130CP
Tractor CLAAS Axion 840 CMATIC

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit