Home / Tractoare si combine / Combina John Deere S 660

Combina John Deere S 660

Combina John Deere S 660 este conceputa pentru a asigura performanta si eficienta maxima,  fermierilor. Timpul acestora este economisit datorita functiilor speciale ale combinei: flux constant de treiarare, separare eficienta a boabelor, tocare si imprastiere uniforma a paielor.

Motorul puternic este cel mai performant dispozitiv produs de compania John Deere. Este prevazut cu 6 cilindrii si doua turbocompresoare, care are eficienta sporita datorita sistemului de recire aer-aer.

Modelul John Deere S 660 este prevazut cu senile astfel incat recoltarea nu va mai fi conditionata de starea de umiditate a solului. Mobilitatea este sporita iar trecerea de pe un camp pe altul se face rapid, fara efort. Utilizarea sistemului de senile asigura consum redus de combustibil si timp.

Cabina este confortabila, ergonomica si plina de tehnologie. Comenzile sunt situate ergonomic, logic si sunt usor de inteles. Comutatoarele raspund la cea mai usoara atingere, astfel ca un operator experimentat executa sarcinile dificile rapid si usor. Scaunul operatorului este prevazut cu sistem special de sustinere lombara. Geamurile sunt mari si ofera vizibilitate ridicata  in fata si in lateral.

Specificatii combina John Deere S 660
Sistem de alimentaare cu viteza fixa: da
Aparatoare din fonta de mare capacitate pentru lant transportor: da
Lungime rotor: 3124 mm
Diametru rotor: 762 mm
Suprafata de taiere: 1.1 mp
Suprafata de separate: 1.54 mp
Motor: John Deere PowerTech PSX
Cilindrii: 6
Turbocompresor Dublu: da

Tractor Lamborghini R1.55
Tractor Mc Cormick T115

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit