Home / Tractoare si combine / Combina John Deere W 660

Combina John Deere W 660

Combina John Deere W 660 este eficienta, sigura, usor de intretinut si foarte puternica. Este ideala pentru o gama larga de culturi, consumul de combustibil este redus, chiar si la aceasta gama de putere . Motorul cu sase cilindri John Deere PowerTech PSX, ofera o putere maxima de 273kW si respecta normele etapei III B. Functioneaza doar cu motorina fara a necesita adaos de uree! Sistemul de treierat cu care este prevazut combina John Deere W 660 oferă rezultate remarcabile, paie şi cereale excelente.

Sistemul de operare este usor de utilizat, sigur si ofera rezultate de cea mai buna calitate. Dispune de zonă de separare de 1,80 metri cu acţionare mecanică cu sase căişori, tambur de treierare care asigură o separare iniţială completă si bătător de mare diametru care transportă materialul delicat şi continuă procesul de separare. Sistemul de curăţare Quadra-Flo asigură grăunţe calitative şi poate face faţă unor volume de material recoltat.

Cabina este prevazuta cu comenzi ergonomice, situate intuitiv. Toate comutatoarele functioneaza prin atingere simpla, comenzile sunt ajustate precis. Scaunul dispune de suspenii, astfel ca operatorul va putea sta relaxat pentru numeoase ore. Confortul din interior este asigurat de prezenta aerului conditionat.

Marca : John Deere

Model :                W 660

Echipamente :   scaun suspensii

Dispozitiv de împraştiere paie: da

Climatizare: da

Motor: PowerTech PSX

Numar cilindri: 6

Putere motor: 273 kW (371 PS)

Tractor John Deere 4044M
Tractor Mitsubishi MT20

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit