Home / Tractoare si combine / Combina Massey Ferguson 7240

Combina Massey Ferguson 7240

Combina este o masina de recoltat cereale, numele provine de la cele trei operatiuni pe care le indeplineste in timpul recoltatului: secerat, treierat si separat boabe.

Cuturile recoltate cu ajutorul combinei sunt: grau, ovaz, proumb, soia, secara, orz si floarea soarelui.  Paiele uscate sunt taiate si lasate in urma dupa acest proces, apoi acesta sunt balotate si utilizate ca nutret sau asternut pentru animale.

Combina de recoltat cereale are importanta agricola deosebita pentru ca usureaza precesul de recoltat si reduce semnificativ timpul de lucru. Modelul Massey Ferguson 7240, este una dintre cele mai ieftine si mai performante combine de pe piata romaneasca. Producatorii o recomanda ca fiind perfecta pentru fermele mici si mijloci.

Combinele Massey Ferguson 7240 vin echipate cu motoare puternice dar fiabile de 176 CP, care asigura consum minim de resurse si combustibil. Modelul are cinci scuturători de paie. Capacitatea buncarului este de 5200 l si dispune de snec de descarcare de mari dimensiuni, iar boabele sunt descarcate la viteza de 72l/s.

Toate piesele sunt solide si au fost galvanizate și vopsite inainte de montare. Acest fapt asigura durata utilizate extrem de  lunga. Si cabina a fost conceputa special pentru a asigura confort si vizibilitate maxima:  inslație de aer condiționat, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, scaun cu suspensie pneumatică și un monitor ce afiseaza toate informatiile cu privire la starea de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice combina Massey Ferguson 7240

Tip utilaj: combina de recoltat cereale
Producator: Massey Ferguson
Model: Massey Ferguson 7240
Putere: 176 CP
Pioni paie: 5
Capacitete rezervor: 5200l
Capacitate descarcare: 72l/s
Aer condtionat: da

Tractor New Holland T8030
Tractor John Deere 6530

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

One comment

  1. va rog sa-mi faceti oferta de pret si detalii pentru combina massei ferguson 7240. va multumesc ,sstept oferta dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit