Home / Tractoare si combine / Combina New Holland CR 9090

Combina New Holland CR 9090

Combina New Holland CR 9090 a fost declarata cea mai complexa si cea mai performanta combina din lume. Utilajul dezvoltat impreuna cu cei mai exigenti fermieri din lume, este combinatia perfecta intre tehnologia de ultima generatia cu calitatea superioara a fiecarei piese ce o compune: heder 10,7 m (35 ft) VarifeedTM, cel mai apreciat motor turbo din piata, cea mai mare suprafata de curatare, cel voluminos rezervor pentru cereale disponibil.  Aceste caracteristici speciale ofera o crestere a productivitatii cu 10 % mai mare comparativ cu predecesoarea sa CR 9080.

Motorul IVECO Cursor de 13 l cu tehnologie turbo, dispune de 544 CP la o turatie moderata, puterea maxima ajungand pana la 591 CP. Eficienta acestuia este sporita de functia turbo care si optimizeaza consumul de combustibil cu pana la 5%. Rezervorul de combustibil este mai mult decat generos, cei 1160 l de combustibil asigura independenta energeica si munca neincetata pentru 24 de ore.

Heder-ul de 10.7 m permite rezultate exceptionale de recoltare si la viteza mai mare. Pozitia cutitului poate fi ajustata printr-o simpla apasare de buton din interiorul cabinei. Recoltele sunt mai repede procesate si astfel este imbunatatit timpul de lucru. Calitatea boabelor este atent monitorizata datorita sistemului Grain CamTM. Senzorul analizeaza si proceseaza rapid cantitatea si calitatea boabelor ce trec prin sistemul de curatare, in acest fel operatorul poate ajusta in timp real parametrii de functionare pentru ca intreaga recolta sa fie de cea mai buna calitate.

Specificatii combina New Holland CR 9090
Producator: CR9090
Motor: PT Iveco Cursor 13 TIER IV A ECOBlue
Cilindri: 6 cilindri, sistem de injectie Unit Injector
Putere nominala: 530 CP
Putere maxima: 571CP
Transmisie: Hidrostatica controlata electronic; cutie de viteze cu 4 trepte; viteza maxima 30 km/h, diferential blocabil
Sistem treierat: Twin Rotor: cu doua rotoare axiale, lungime de 2.638 mm; lungime sectiune de treier 739 mm; lungime sectiune de separare 1.090 mm; lungime sectiune de descarcare 419 mm

Tractor John Deere 6520, 125 CP
Tractor Case Puma 155

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit