Home / Tractoare si combine / Combina New Holland CX 8060

Combina New Holland CX 8060

In 1895, intr-un mic atelier de reparatii lua nastere New Holland Machine Company, care incet a devenit unul din cei mai importanti producatori de utilaje agricole si de constructii din intreaga lume.  Utilajele construite respecta cele mai inalte criterii tehnologice, pentru a usura munca fermierilor si antreprenorilor. Acestia au dezvoltat linii intregi care asigura productivitate, siguranta, performanta, eficienata a consumului de combustibil şi a costurilor de manipulare si întreţinere. Cu ajutorul utilajelor performante dezvoltate de Compania americana New Holland, recoltarea celeralelor se poate face integal intr-o singura faza.
Combina New Holland CX 8060 asigura recoltare eficienta, fara pierderi, efectuate in timp scurt cu resurse minime de combustibil. Tancul spatios asigura depozitarea unei cantitati mari de cereale fara fi necesara deplasarea suplimentara a utilajului. Combina CX8060 dispune de tocator de paie si dispozitiv de imprastiere a acestora. Cabina este spatioasa, geamurile sunt mari si ofera vizibilitate  maxima operatorului. Scaunul este ergonomic, sistemul clima functioneaza impecabil asigurand confort operatorului in zilele foarte calduroase de vara. Sistemul tehnologic avansat ofera protectie in caz de rasturnare. Greutatea neta a utilajului este de 15.4 tone.

Specificatii tehnice combina cerealiera New Holland CX 8060:
Marca :    New Holland
Model :    CX 8060
An fabricatie:    2009
Lăţime excavare :    7,3 m
Număr cai scuturători :    6
Echipamente :  Cabină, Concasor, Dispositiv de împraştiere paie, Cărucior – suport de tăiere, Climatizare, Autonivelantă

Tractor John Deere 5515
Tractor FENDT 930 Vario

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit