Home / Tractoare si combine / Combina New Holland CX8070 SL HD

Combina New Holland CX8070 SL HD

Combinele din seria New Holland CX 8000 vin cu numeroase functii inovatoare care imbunatatesc procesele de recoltare, secerare si separare a boabelor de cereale. Rezultatele obtinute sunt boabe de cea mai buna calitate, nesfaramate si bine separate, paie uniform taiate si pleava uniform imprastiata. Toate echipamentele de ultima generatie au ca scop efectuarea sarcinilor in timp scurt si fara pierderi de recolta.

Producatorii de la New Holland au oferit modelului CX8070 SL HD un design nou, futurist care sa completeze perfect functiile Hi-tech cu care vine echipata. Combina New Holland CX8070 SL HD este echipata cu motor Tier 4A ecoblue, cu tenologie SCR, pentru performante deosebite. Sistemul de treierat dezvoltat este fara concurenta iar performata este asigurata de diametrul de 750 mm a batatorului.

Combina New Holland CX8070 SL HD vine cu o putere nominala a motorului de 326CP, si o putere maxima de 367 CP. Rezervorul de alimentare cu motorina este foarte voluminos, de 750 l, fapt care asigura munca neintrerupta pentru timp indelungat. Cutia de viteze cu patru trepte permite schimbarea vitezei diferential, iar viteza maxima este de 30 Km/h.

Cabina ofera vizibilitate marita datorita geamului mare si curbat si a oglinzilor bine pozitionate. Dispune de levier multifuntional pentru controlul vitezei, sistem de climatizare si scaun cu suspensie pneumatica. Accesul in cabina este facilitat de scara bine pozitionata.

Marca :    New Holland
Model :    CX 8070 SL HD
Lăţime excavare :    7,62 m
Număr cai scuturători :    6
Cabină: aer conditionat
Concasor: da
Dispositiv de împraştiere paie: da
Cărucior – suport de tăiere: da
Autonivelanta: da

Tractor Fendt 312 LSA
Tractor U825

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit