Home / Tractoare si combine / Combina SEMA 110

Combina SEMA 110

Compania SEMANATOAREA S.A, este singura constructoare de batoze, semanatori, culegatoare de porumb, culegatoare de floarea-soarelui, masini pentru recoltat furaje, instalatii mobile pentru irigat si combine autopropulsate din Romania. Combinele si utilajele dezvoltate aici sunt foarte apreciate pe piata de agricola din Europa, Asia si America.  Compania este axata pe producerea, dezvoltarea si imbunatatirea combinelor autopropulsate.
Combina SEMA 110 este un utilaj relativ nou pe piata agricola si este destinata recoltarii cerealelor paioase, a porumbului, florii-soarelui si altor culturi. Acest model este dotat cu puternicul motor Saviem Turbo. SEMA 110 este un utilaj de recoltat de capacitate medie. Combina de recoltat este echipata cu transmisie hidrostatica, ce marcheaza un nou standard de calitate, datorita caracteristicilor speciale de performanta. Viteza optima de deplasare a combinei SEMA 110, la recoltat de grâu, este de 3,6 km/h iar viteza optimă de deplasare a masinii la recoltat  de porumb, este de 4,05 km/h. In aceste conditii pierderile si deteriorarile de seminte sunt mici iar cantiatate de combustibil consumata este minima.

Combina  poate fi echipata cu accesorii pentru semanat si recoltat diferite plante ca: grau,porumb, secara, floarea soarelui. Dispune de sistem pentru imprasitat pleava si are mecanism de reglaj hidraulic in panta.

Combina SEMA 110 specificatii tehnice:
Categorie : Utilaje pentru recoltat
Tip : Combina de secerat
Model, marca : sema 110
Motor : Diesel
Latime header : 4200

Tractor Fiat 445 DT
Tractor Mccormick MTX120

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit