Home / Stiri / Conferinta Internationala Meat & Milk se va desfasura la Brasov in iunie

Conferinta Internationala Meat & Milk se va desfasura la Brasov in iunie

In perioada 3-4 iunie la Hotelul Alpin din Poiana Brasov se va desfasura conferinta Internationala Meat & Milk, genericul acestei editii va fi ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanta-Prioritati pentru iesirea din impas”.
Acesta este singurul eveniment dedicat industriilor de lapte si carne din tara noastra si este locul de intalnire al producatorilor, fermierilor, procesatorilor, furnizorilor autoritatilor romane si europene, si reprezentantii  retelelor de retail.
Principalii invitati vor fi presedintii asociatiilor fermierilor si procesatorilor, oficiali ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, reprezentanti ai Consiliului Concurentei, ANSVSA, APIA, AFIR, ANPC si reprezentanti ai companiilor de top.
Vor putea fi ascultate discursurile invitatilor speciali precum: membri ai Comisiei pentru Agricultura a Parlamentului European, reprezentantii unor asociatii profesionale internationale, inclusiv din domeniul retail-ului; trimisi ai asociatiilor de fermieri din tari ale Uniunii Europene.
Tema principala de discutie va fi tehnologizarea acestui segment din industrie pentru cresterea competivitatii si productivitatii. Fermierii si procesatorii vor putea intra in contact cu tehnologii de ultima generatie, informatii cu privire la surse de fiinantare si solutii pentru producerea de energie neconventionala.
Dupa sedinta generala din data de 3 iunie, care va dezbate starea actuala a industriilor carnii si laptelui, vor fi organizate WORKSHOP-uri tematice.
Printre cele mai importante vor fi: WORKSHOP FERMA “Ferma viitorului=Retehnologizare si Performanta”; WORKSHOP CARNE “Noi resurse, noi tehnologii, noi piete”; WORKSHOP LAPTE “Performanta intr-un mediu economic instabil”; WORKSHOP COMUN “Inovarea si retehnologizarea-Trend sau necesitate?”.
La eveniment pot participa toti cei interesati de programul deosebit de bogat si de temele informative.

Laptisorul de matca, tratament natural pentru numeroase afectiuni
PNDR 2014-2020 vine cu sume generoase pentru refacerea sistemelor de irigatii

About Natalia p

Check Also

PROGRAMUL OPERATIONAL PENTRU PESCUIT SI AFACERI MARITIME (2014-2020). Masura II.2: Investitii productive in acvacultura

Masura II. 2 a Programului Operational Pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPPAM) 2014-2020 are ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit