Home / Utilaje agricole / Echipament tehnic SPF6 pentru semanat plante, fertilizat si distribuite insecticide sub forma de microgranule

Echipament tehnic SPF6 pentru semanat plante, fertilizat si distribuite insecticide sub forma de microgranule

MAT Craiova este cel mai mare producatori autohton de tractoare si echipamente agricole din tara noastra. Acestia ofera clientilor utilaje si echipamente ce se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta.

Echipamentul tehnic SPF6 produs de MAT Craiova este destinat lucrarilor agricole de infiintare a culturilor de plante prasitoare. Este eficient pentru semanatul unui numar mare de astfel de plante, porumb, mazare, floarea-soarelui, fasole, sfecla de zahar furajera, sorg, bumbac etc., pentru ca permite lucrul in numeroase scheme se semanat.
SPF 6 este format din elementele principale: cadru, roti de sprijin, instalatie de vacuum, sectie de semanat, lada de ingrasaminte, picior buncar, picior cutii microgranule, transmisie seminte, cutii microgranule, picior parcare, brazdare ingrasaminte si microgranule, transmisie intermediara, transmisie ingrasaminte si microgranule si transmisie cardanica.

Cu acest echipament se pot realiza numeroase scheme de semanat, pentru difertite tipuri de culturi, creste calitatea culturii inca de la infiintare, reduce consumul de energie, carburant si forta de munca. Constructia simpla din punct de vedere tehnologic permite exploatare eficienta in cele mai sigure conditii.

Specificatii tehnice echipament SPF 6

Tipul echipamentului: purtat
Sursa energetică, CP: 65
Numărul de randuri: 6
Distanta intre randuri: 45/70 cm
Latimea maxima de lucru: 4,2 m
Adancimea de semanat: 2/12 cm

 

 

Masina de tratare a semintelor de cereale, leguminoase, rapita, sfecla si chimen SBI-1
Culegatoare de floarea soarelui cu tocator ZAFFRANI 500

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *