Freza cu palpator pentru vie, produsa de ARTECOM SRL

Societatea  ARTECOM SRL  si-a inceput activitatea in 1991, ca producatoare de piese auto pentru automobilele Dacia, dar s-a specializat in producerea de masini agricole si de prelucrare a solului. Dotarile tehnice ale societatii permit fabricarea de utilaje si echipamente agricole care sa corespunda exigentelor actuale din acest sector.

Dintre masinile agricole produse de  ARTECOM SRL s-au remarcat prin calitate si fiabilitate: grapele cu discuri rapide, combinatoarele, scarificatoarele, nivelatoare si utilajele cu palpator pentru lucrari in vii si livezi ( disc cu palpator; plug cu palpator; freza verticala cu palpator; freza orizontala cu palpator).

Freza cu palpator ARTECOM este realizata la cele mai inalte standarde de calitatate din oteluri speciale aliate, cu continut de mangan si bor care asigura foarte mare rezistenta la uzura. Utilajul dispune de centrala hidraulica proprie capabila sa asigure debitul si presiunea de ulei necesara deplasarii in timp util a unitatii de lucru, astfel incit sa poata ocoli butucul de vie.

Freza cu palpator este un echipament agricol destinat prelucrarii solului din potgoria de vita de vie. Are numeroase avantaje pentru ca permite scurtarea timpului pentru efectuarea lucrarilor specifice, reduce cheltuielile de intretinere a plantatiei, creste calitatea lucrarilor.

Specificatii tehnice freza cu palpator ARTECOM
Dimensiuni de gabarit = 140x100x70 cm
Spatiul de lucru = 50 cm;
Deplasarea unitatii de lucru = 30 cm;
Adancimea de lucru = 2 – 10 cm;
Puterea tractorului recomandata = 45 CP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *