Home / Utilaje agricole / Grapa cu discuri cu doua sectiuni autopurtate sau tractate

Grapa cu discuri cu doua sectiuni autopurtate sau tractate

Aldo  Biagioli produce de mai bine de un secol utilaje agricole. Compania este activa in domeniul productiei de echipamente pentru  lucrat solul potrivite pentru cultivatoare si tractoare.

Printre echipamentele produse si distribuite de compania italiana sunt foarte apreciate: plugurile reversibile 180° cu trei trupite; cultivatoarele, cultivatoarele cu ancore pe arcuri, grape cu discuri cu patru sectiuni, grape cu dinti în 3 sectiuni, etc.

Grapele cu discuri cu doua sectiuni autopurtate (sau tractate) sunt destinate pentru prelucrarea solului dupa aratura in scopul distrugerii buruienilor, sfaramarea bulgarilor, afanarea si nivelarea terenului in vederea semanatului sau a plantatului.  Pot fi utilizate cu succes si pentru discuirea miristilor si a porumbistilor si taierea buruienilor in vederea pregatirii terenului pentru arat.

Adancimea de lucru a grapei cu discuri cu doua sectiuni autopurtate se stabileste in functie de adancimea de semanat si in functie adancimea araturii.

Grapa cu discuri cu doua sectiuni autopurtate (sau tractate), este compatibila cu TRACTOR BCS VIVID 400, TRACTOR BCS INVICTUS K400 AR, TRACTOR BCS INVICTUS K400 RS , TRACTOR BCS INVICTUS K400 RS, TRACTOR BCS INVICTUS K600 AR, TRACTOR BCS INVICTUS K600 AR – CABINAT.

 

Culegator de porumb stiuleti pe doua randuri SIP TORNADO 80
Case IH RB 544 - Prese baloti rotunzi, camera fixa

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *