Grapa cu discuri independente purtata model Madara Seria KDB Cormoran 016

Femierii stiu ca lucrarile agricole bine efectuate au ca rezultat o cultura curata, productiva, de buna calitate. De aceea este important ca echipamentele agricole cu care de se efectueaza lucrarile sa fie robuste, fiabile, in perfecta stare de functionare.

Grapa cu discuri este un echipament care are un rol esential in formarea patului germinativ pentru toate culturile. Grapa cu discuri independente purtata model Madara Seria KDB Cormoran este un utilaj agricol de mici dimensiuni, compact, destinat exclusiv pentru prelucrarea superficiala a solului la adancimi mici. Grapa afaneaza stratul vegetal al terenului, in acest mod este asigurata pregatirea pentru insamantare a culturilor. Modelul de grapa cu discuri independente poate fi utilizat cu succes in spatiile stramte dintre randurile potgoriilor, a livezilor si a solariilor.

Discurile independente sunt completate de carcasa rulment. Consola este atasata la infrastructura cu ajutorul unor elemente de cauciuc pentru amortizare. Latimea de lucru a grapei cu discuri independente purtata model Madara Seria KDB Cormoran 016 este de 160 cm, iar adancimea de lucru este variabila, intre 3 si 12 cm. Distanta intre discuri este de 23 cm.

Grapa poate fi folosita la tractoare cu putere minima de 25 CP, viteza de lucru este de 8-15km/h, iar suprafata pe care o acopera este de 1,27 – 2 ha/h.

Specificatii tehnice grapa cu discuri independente purtata model Madara Seria KDB Cormoran 016

Tip echipament: grapa cu discuri independenta
Serie: KDB Cormoran
Model: Madara Seria KDB Cormoran 016
Latime de lucru: 160 cm
Adancime de lucru: 3/12 cm
Diametrul discurilor netezi: 46 cm
Distanta intre dicuri: 23 cm
Unghi atac a sectiunilor de lucru: fata 17 / spate 14
Viteza de lucru: 8/15  km/h
Viteza deplasare: 25 km/h
Productivitate: 1,2 /2,4 ha/h

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *