Home / Stiri / Grupul Agricover face investitii de 5 milioane de euro pentru modernizarea abatorului de la Niculeşti

Grupul Agricover face investitii de 5 milioane de euro pentru modernizarea abatorului de la Niculeşti

Grupul Agricover face investitii de 5 milione de euro pentru modernizarea abatorului de la Niculeşti, Dambovita.

Directorul General al Agribusiness, Stefan Bucataru, a declarat ca achizitia acestui abator cat si investitiile ce se vor face in modernizarea lui, vin ca solutie pentru problemele logistice ale fermierilor si zootehnistilor din sudul tarii: „Achiziţionarea acestui abator face parte din strategia Agricover de extindere a modelului de business integrat pe care l-am dezvoltat pentru fermierii din zootehnie. Venim astfel cu o soluţie pentru rezolvarea uneia dintre problemele majore cu care se confruntă crescătorii de animale din sudul ţării şi anume lipsa unui abator cu o capacitate relevantă de procesare”.

Din spusele directorului Bucataru societatea are ca scopre tehnologizarea, modernizarea si extinderea capacitatii de sacrificare a abatorului de la Niculesti, Dambovita, pentru a se ajunge la cele mai ridicate standarde de siguranta alimetara si eficienta operationala. „Ne propunem să aducem abatorul la cele mai înalte standarde din industrie pentru a servi eficient nevoilor fermierilor. În acest sens, suntem pregătiţi să facem atât investiţii financiare, cât şi infuzii de know-how, punând competenţele noastre şi întreaga noastră expertiză în folosul acestora”. Finantarea acestui mega plan de modernizare a abatorului este asigurata de Black Sea Trade and Development Bank, ca parte a unui acord de colaborare cu Agricover pentru sustinerea si dezvoltarea producatorilor romani.

Grupul Agricover are aproape 10 ani de activitate in Romania si a luat nastere ca o solutie a de ajutor a fermierilor din tara noastra. Companiile ce formeaza Agricover vin in intampinarea crescatorilor de animale cu o gama complexa de servicii care au ca scop desfasurarea unui proces agricol normal, acestia s-au dezvoltat din dorinta de a avea solutii durabile pentru practicarea agriculturii atat in Romania cat si in tarile din Europa de Sud-Est, cu potential agricol ridicat precum Bulgaria, Serbia. Valorile care fac din companiile Agricover un partener de incredere sunt: orientarea catre client, calitatea echipei si eficienta.

Romania a exportat produse agroalimentare in valoare de 5 miliarde de euro in 2014

About Natalia p

Check Also

PROGRAMUL OPERATIONAL PENTRU PESCUIT SI AFACERI MARITIME (2014-2020). Masura II.2: Investitii productive in acvacultura

Masura II. 2 a Programului Operational Pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPPAM) 2014-2020 are ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit