Home / Utilaje agricole / John Deere 7050 Combina Autopropulsata de Recoltat Furaje

John Deere 7050 Combina Autopropulsata de Recoltat Furaje

Intreaga gama de echipamente John Deere este cunoscuta la nivel mondial pentru performantele deosebite si pentru fiabilitatea lor extraordinata.  Combina autopropulsata de recoltat furaje John Deere 7050  este o investitie in calitate.

Combina John Deere 7050  este un utilaj robust, cu performante dovedite, ce poate lucra un sezon intreg fara nicio problema.  Fabilitatea este unul din punctele forte! O alta calitate este obtinerea de furaje de cea mai buna calitate. Sistemele de ghidare ale utilajului asigura productivitate constanta. Datele obtinute in teren pot fi utilizate eficient de fermier pentru a-si gestiona afacerea mai bine.

Platformele si  pickup-urile puse la dispozitie de compania John Deere sunt robuste si asigura flexibilitatea de care aveti nevoie in dezvoltarea afacerii. Combina autopropulsata de recoltat furaj John Deere 7050 poate fi echipata cu e platforme cu cilindru mare, pentru a eficientiza recoltarea culturii de porumb inalt, platforme cu cilindri mici utile in recoltarea altor culturi mici, platforme pentru iarba dar si platforme pentru lemn.

Cu combina autopropulsata de recoltat furaje John Deere 7050 obtineti productie crescuta de materiale de insilozat de cea mai buna calitate, fara a utiliza resurse de combustibil ridicate.

Confortul operatorului este asigurat in cabina cu vedere panormica de scaunul ergonomic reglabil pe inaltime si comenzile accesibile, bine pozitionate.  Sarcinile sunt actionate printr-o singura atingere de buton! Comutatoarele sunt usor de citit si intuitiv amplasate.

Specificatii tehnice John Deere 7050  combina autopropulsata de recoltat furaje:

Turbocompresor cu geometrie variabila (VGT): da
Cutie de viteze cu schimbator automat: da
Blocare diferentiala automata: da
ASR complet: da
Sistemul de franare automata: da
Sistem de injectie cu supape multiple: da
HarvestLab: da
AutoLOC: da
HarvestDoc: da
JDLink: da

John Deere 7050 Combina Autopropulsata de Recoltat Furaj paltforma mare John Deere 7050 Combina Autopropulsata de Recoltat Furaj platforma mica John Deere 7050 Combina Autopropulsata de Recoltat Furaj platforma John Deere 7050 Combina Autopropulsata de Recoltat Furaj profil

Combina de recoltat porumb TORNADO-40
Culegator de porumb stiuleti pe doua randuri SIP TORNADO 80

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *