Home / Utilaje agricole / Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5 – Mecanica Ceahlau

Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5 – Mecanica Ceahlau

Mecanica Ceahlau este o veche societate cu capital romanesc, specializata pe producerea si asamblarea de utilaje si echipamente agricole. Depozitele si halele de lucru recent modernizate si retehnologizate asigura calitatea excelenta a tuturor produselor care parasesc portile fabricii.

In ultimii ani societatea s-a remarcat prin lansarea pe piata a numeroase utilaje robuste, fiabile, usor de intretinut si usor de utilizat care asigura indeplinirea eficienta a sarcinilor agricole specifice. Fermierii din Romania si Europa au devenit tot mai interesati de utilajele de prelucrare a solului, de utilajele se semanat si de cele de intretinere a culturii fabricate la Piatra Neamt datorita calitatii produselor si a pretului rezonabil.

Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5, produsa de Mecanica Ceahlau este robusta, puternica, eficienta si flexibila. Resturile vegetale sunt esentiale pentru imbogatirea calitatii solului daca sunt bine prelucrate. Acest utilaj permite tocarea, maruntirea si distribuirea eficienta  si uniforma a materialelor vegetale ramase.

Cutitele executate din oteluri aliate sunt puternice, fiabile si permit functionarea optima a echipamentului pentru mult timp. Acestea pot fi usor montate, demontate, ascutite si chiar inlocuite, demontarea se realizeaza printr-un simplu bont.  Efcienta masinii pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5 este data si de faptul ca inaltimea cutitelor fata de sol poate fi reglata in functie de cultura.

Masina poate fi utilizata pentru distrugerea resturilor de pe terenurilor cultivate in rand, terenuri ierboase, pentru eliberarea terenului dupa cultura de porumb, cereale, tutun, etc.

Specificatii tehnice masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5
Necesar de putere [CP] :    80 – 100
Latime de lucru [m] :    2.5
Viteza de lucru [km/h]:     3 – 10
Numar de cutite pe rotor :    48
Dimensiuni de gabarit [Lxlxh](m):     1.28 x 2.8 x 0.8
Masa [kg]:     950

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE
Masina de recoltat tomate cu motor IVECO

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *