Home / Utilaje agricole / Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5

Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5

Mecanica Cehlau este cea mai veche si cea mai importanta societate producatoare de utilaje si echipamente agricole din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1921 cu doar 5 angajati, in 5 ani datorita comenzilor numeroase avea 130 de angajati.

Din 1953 obiectul principal al companiei devine productia de masini agricole. Si in ziua de azi compania este recunoscuta pentru solutiile bune pe care le ofera femierilor din tara si de peste hotare.

Masinile pentru distrus resturile vegetale au un rol foarte important in pregatirea terenului pentru cultura urmatoare. De aceea lucrarea de distrugere a resturilor vegetale si de incorporare a acestora in sol trebuie bine efectuata.

Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5, produsa de Mecanica Ceahlau, are ca scop imbunatatirea calitatii solului si cresterea productivitatii culturilor. Resturile vegetale sunt bine tocate si imprastiate uniform pe intreaga suprafata a solului.

Utilajul MDRV 2.5 se remarca prin fiabilitate si durabilitate datorita cutitelor executate din oteluri aliate. Acestea pot fi usor inlocuite prin demontarea unui simplu bolt. Inaltimea cutitelor fata se sol si tasarea resturilor vegetale, poate fi ajustata prin intermediul tavalugului din dotarea utilajului.

Specificatii Masina pentru distrus resturi vegetale MDRV 2.5
Necesar de putere [CP]:     80 – 100
Latime de lucru [m]:     2.5
Viteza de lucru [km/h]:     3 – 10
Numar de cutite pe rotor :    48
Dimensiuni de gabarit [Lxlxh](m):     1.28 x 2.8 x 0.8
Masa [kg]:     950

Scarificatorul Agricol Mega, 400-500 CP
Echipament pentru fertilizarea culturilor Bogballe M2W base

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *