Home / Stiri / Ministrul Agriculturii in vizita la fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacau

Ministrul Agriculturii in vizita la fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacau

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a facut o vizita oficiala la fabrica Salbac a companiei Agricola din Bacau pentru a-i felicita pe toti producatorii pentru efortul pe care l-au depus pentru a obtine denumirea de produs cu indicatie geografica  pentru Salamulul de Sibiu.

Reprezentantii fabricii din Salbac au sunt multumiti de faptul ca din data de 19 martie Salamul de Sibiu va fi protejat in intreaga lume de denumirea de produs cu indicație geografica. Integul proces efectuat de catre reprezentantii Asociatiei Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS), a fost de lunga durata.

Cu aceasta ocazie Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a precizat: „Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu aici şi să-i felicit personal pe toţi aceşti producători ale căror produse au atins excelenţa. Îi felicit din nou pe membrii Asociației producătorilor de Salam de Sibiu care au aplicat si au obținut înregistrarea ca produs de Indicație Geografică Protejată (IGP) şi-i asigur, ca şi pană acum, de întregul meu sprijin! Vă îndemn să nu vă opriţi aici, să identificaţi şi alte produse pentru care să aplicaţi pentru a obţine protecţia la nivel european şi vă asigur de totala deschidere şi implicare a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a Reprezentanţei Permanente a României la U.E.”

Fabrica Salbac Agricola din Bacău

Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Constanta, oferta pomicola 2016
PNDR 2014-2020 - sub-masura 4.1a - „Investitii in exploatatii pomicole”

About Natalia p

Check Also

PROGRAMUL OPERATIONAL PENTRU PESCUIT SI AFACERI MARITIME (2014-2020). Masura II.2: Investitii productive in acvacultura

Masura II. 2 a Programului Operational Pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPPAM) 2014-2020 are ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit