Home / Diverse / Plug Pöttinger Servo 65 NOVA Plus, specificatii si intretinere

Plug Pöttinger Servo 65 NOVA Plus, specificatii si intretinere

Utilajele si echipamentele agricole moderne sunt necesare pentru desfasurarea eficienta a activitatilor agricole specializate. Pentru ca pretul de achizitie al acestor echipamente este foarte ridicat specialistii recomanda utilizatorilor sa acorde o atentie sporita verificarilor tehnice generale si periodice a utilajelor, intretinerii corespunzatoare si depozitarii corecte pe timp de iarna.

Pentru a mentine plugul Pöttinger Servo 65 NOVA Plus in stare foarte buna de functionare pentru cat mai mult timp este important sa se acorde o atentie sporita proceselor de curatare si mentenanta.

In procesul de intretinera generala a echipamentelor trebuie sa se urmareasca constant ca suruburile utilajelor sa fie bine stransa; cel putin de doua ori pe sezon trebuie verificate si unse articulatiile si tijele de reglare; piesele supuse uzurii trebuie inlocuite in timp util; presiune anvelopelor trebuie verificata constant.

Curatarea pieselor masinii trebuie efectuata meticulos dar componentele hidraulice nu trebuie spalate cu dispozitive de spalare cu presiune ridicata, pentru ca apare riscul de ruginire. Nu se recomanda utilizarea presiuni nici asupra suprafetelor acoperite cu vopseluri pentru ca se pot deteriora lacurile protectoare.

Depozitarea plugurilor Pöttinger Servo 65 NOVA Plus trebuie realizata corespunzator in functie de sezon. In cazul depozitarii pe termen lung in aer liber se recomanda verificare mai atenta a pistoanelor si se recomanda conservarea acestora cu unsoare. In perioada iernii se recomanda depozitarea utilajelor si echipamentelor agricole in depozite acoperite, special amenajate, ferite de intemperii.

Specificatii plug Pöttinger Servo 65 NOVA Plus

Latime de lucru:    4,00 m
Design:    Plug reversibil
Numar brazde:    8
Distanta corp:    100 cm
Latime brazda:    50 cm
Inaltime cadru:    85 cm
Mecanism hidraulic de reglare latime taiere: da

Cutit-disc: da
Protectie antisoc: da

Corp striat: da

Masina de recoltat struguri autopropulsata ALMA A170
Grape cu discuri pentru lucrari agricole de calitate; seriile DBxP, DBxPT

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat morcovi ASALIFT CM-100E

Inca de la dezvoltarea segmentului agricol,  ASALIFT s-a concentrat pe dezvoltarea echipamentelor de recoltat legume. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit