Home / Utilaje agricole / Pluguri VOGEL & NOOT cu 4 brazde

Pluguri VOGEL & NOOT cu 4 brazde

Plugurile sunt echipamente agricole ce au ca scop executarea araturii. Lucrarea de aratura consta in taierea si deplasarea laterala a brazdei concomitent cu rasturnarea si maruntirea acesteia. Aratura poate fi executata la diferite adancimi  in functie de tipul solului si in funtie de cultura ce urmeaza a fi infiintata. Aratura superficiala se executa la 15-19 cm adancime, aratura normala se executa la 20-25 cm adancime, aratura adanca se exectua la  26-30 cm, aratura foarte adanca la 31-40 cm iar aratura de desfundat trebuie efectuata la 50-80 cm.

Aratura de calitate se executa cat mai curand dupa recoltare iar principalele calitati sunt:  sa se respecte adancimea prescrisa;  adancimea araturi sa fie cat mai uniforma, pe intreaga parcela; brazdele sa fie incheiate uniform fara a se evidentia imbinarea intre brezdele de la trecerile alaturate ale plugului; miristea trebuie bine ingropata, solul trebuie bine maruntit, coamele si santurile dintre postate trebuie sa fie cat mai mici; aratura pe terenurile in panta trebuie executate pe directia curbelor de nivel.

Plugurile VOGEL & NOOT cu 4 brazde sunt pluguri agricole realizate din otel calit de calitate si pot fii supuse sub sarcina extrema. Materialele din care sunt confectionate asigura functionare eficienta si durabilitate in timp.

Specificatii tehnice – Pluguri VOGEL NOOT:
Cererea de energie: de la 100 la 120 CP
Cadru: 120 x 100 mm
Garda la sol : 78 cm
Deplasare de control lăţime: 36-40-44-48 cm
Protecţia împotriva pietre: forfecare PIN
Elicoidale car: WY 400
Trunchi: fixat
Lamă: cu o daltă
Roata sustinere: Cauciuc DM 600
Agregare cu tractor: Cat. II

Semanatori de precizie SPP/FS, lucrari precise, corect executate
Zdrobitor desciorchinator electric ENO 15 Semiinox

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *