Home / Stiri / Primaria Sectorului 4 a inaugurat targul de miei 2015

Primaria Sectorului 4 a inaugurat targul de miei 2015

Primarul Sectorului 4, Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat editia 2015 a  Târgului de Miei din Piaţa Apărătorii Patriei. Targul este organizat pentru al saselea an consecutiv, si este singurul targ de profil de pe raza capitalei.  Aici s-au reunit numerosi ciobani din zone consacrete pentru calitatea carnii precum: Dobrogea, Sibiu, Dâmboviţa.  Acestia au ocupat inca de la deschidere  mai mult de jumătate din cele 25 de ţarcuri, puse la dispoziţie de catre Direcţia Pieţe şi Gestionare Activităţi Comerciale Sector 4.
Pe parcursul desfasurarii targului, activitatea de sacrificare a mieilor va fi supravegheata de reprezentanti ai Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Vizitatorii si cumparatorii sunt asteptati in perioada 30 martie-11  aprilie, in intervarul  7 a.m.-7 p.m.
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone a declarat ca si in acest an sunt asigurate conditii optime pentru gazduirea si sacrificarea mieilor. Acesta asigura cumparatorii de conditiile excelente din cadrul abatorului si a informat cetatenii ca pot verifica cantitatea de carne cumparata la Cântarul Cetăţeanului: “Şi anul acesta asigurăm condiţii optime pentru găzduirea mieilor în ţarcuri, cât, în special, pentru sacrificarea acestora, în abatorul dotat conform tuturor normelor de igienă sanitar – veterinară în vigoare. Totodată, punem la dispoziţia cumpărătorilor Cântarul Cetăţeanului, pentru verificarea cantităţilor de carne achiziţionate de către cumpărători. În paralel, cu aportul Direcţiei Poliţie Locală Sector 4, în special acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, vom continua şi chiar intensifica verificările în rândul agenţilor economici care comercializează produse alimentare, pentru a proteja dreptul cetăţenilor de a-şi achiziţiona produse proaspete necesare preparării Mesei Pascale, din unităţi care respectă normele igienico-sanitare.”

Cultivarea vinetelor
Ministerul Agriculturii așteaptă o delegație din Iordania care să autorizeze exportul de berbecuți catre Iordania

About Natalia p

Check Also

PROGRAMUL OPERATIONAL PENTRU PESCUIT SI AFACERI MARITIME (2014-2020). Masura II.2: Investitii productive in acvacultura

Masura II. 2 a Programului Operational Pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPPAM) 2014-2020 are ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit