Home / Diverse / Sase modele de motosape pentru gradina, preturi si imagini

Sase modele de motosape pentru gradina, preturi si imagini

Motosapele sunt utilaje de dimensiuni reduse, cu constructie robusta echipate cu motoare de putere mica. Aceste utilaje sunt folosite pentru efectuarea lucrarilor de afanare si maruntirea a solurilor usoare si semiusoare. Motosapele sunt utilizate in gradini, sere si solarii. Uneltele de calitate pot realiza munca confortabil cu consum redus, au greutatea mica deci faciliteaza manevrarea usoara, au maner ergonomic. Pentru a asigura buna functionare a motosapelor trebuie sa respectati instructiunile producatorului cu privire la ingrijire, protectie si depozitare.
Motosapele sunt clasificate astfel: motosape hobby; motosape semiprofesionale; motosape profesionale; motosape pe benzina; motosape pe motorina.

Motosapa Ruris DAC 6500K, magazin Brico-mag

Motosapa Rusis DAC 6500K, distribuita de magazinul Brico-mag, este destinata lucrarilor din gospodariile cu suprafete cuprinse intre 300 si 3000 de metrii patrati. Este dotata cu motorul Kama in patru timpi, cutia de viteze cu pinioane dispune de trei trepte de viteza, doua inainte si una inapoi. Prezenta treptei de viteza marsarier aduce avantaje in optimizarea timpului de maruntire a solului si scaderea consumului de carburant. Motocoasa Rusis 6500K dispune de numeroase accesorii: plug cu o brazda, rarita, dispozitiv de scos cartofi, adaptor pentru copierea solului, adaptor pentru plug, roti metalice 3.00-6 sau 4.00-8, roti cauciuc 4.00-8, remorca cu sarcina de pana la 500kg.  Functioneaza cu benzina fara plumb, capacitatea rezervorului este de 3l, iar consumul mediu este de un litru pe ora. Greutatea utilajului este de 70 de kilograme.  Pretul pentru modelul Ruris DAC 6500K este de 1709 lei.

Motosapa Gigant 6048, magazin Dedeman

Dedeman vine in ajutorul gospodarilor cu modelul Gigant 6048. Cu aceasta se pot efectua  cu usurinta lucrari pe suprafete intinse de pana la 5000 de metrii patrati. Motorul Kama in patru timpi dispune de 6CP si asigura un randament de lucru mare, 500mp/h. Solul este bine maruntit pana la 24cm adancime. Cutia de viteze cu pinioane dispune de trei trepte de viteza, doua inainte si marsarier. Accesoriile compatibile cu Motosapa Gigant6048 sunt: roti de cauciuc, roti metalice, plug, rarita, cultivator, dispozitiv de scos cartofi si remorca. Modelul acesta functioneaza pe benzina. Greutatea uneltei este de 70 de kg. Pretul pentu motosapa Gigant 6048 in magazinul Dedeman este 1480 lei.

Motosapa MITSUBISHI GT 600, magazin Bricostore

Motosapa MITSUBISHI GT 600 recomandata de Bricostore este eficienta pentru gospodariile cu dimensiuni mai mici de 1500mp.  Motorul fabricat de compania Mitsubishi, celebra pe piata mondiala de motocultoare, functioneaza pe benzina si are o putere nominala de 4.0kW. Capacitatea rezervorului de benzina este de 3,6l, iar consumul mediu de combustibil este de 0.6l/h. Ghidonul este usor de manevrat si comod datorita celor patru pozitii de reglare pe inaltime. Accesoriile optionale care pot fi cuplate sunt:  kit de bilonare, kit de pluguri, cultivator, plug de bilonare, plug de scos cartofi, plug drepata de arat si roti. Pretul pentru motosapa MITSUBISHI GT 600 este de 1500 lei.

Motosapa HONDA FG 320, eMag

Magazinul eMag recomanda micilor fermieri  Motosapa HONDA FG 320.  Motorul acestui model este in patru timpi si functioneza pe benzina. Capacitatea rezervorului este de 3,1 l, iar consumul mediu de combustibil este de 1,5l/h. Sistemul de pornite este manual. Dispune de doua viteze, inainte si marsarier. Adancimea de sapare este de 30cm.  Greutatea utilajului dezvoltat de gigantul Honda este de 64kg. Toate componentele modelui FG 320 sunt produse de Honda, de aceea aveti asigurate: performanta, fiabilitate si consum minim de combustibil. Modelul de motosapa pentru gradina HONDA FG 320 este disponibil in magazinul eMag la pretul promotional de 2579.20 lei.

Motosapa BRONTO 500

Tot cei de la eMag distribuie motosapa BRONTO 500, ideala pentru lucrarile de la fermele de dimensiuni reduse, de pana la 1500mp. Modelul dispune de baza de lucru reglabila, cu sase freze de 31 cm si discuri de protectie pentru plante. Ambreajul are comanda directa, ghidonul este reglabil pe inaltime si pe lateral. Adancimea de sapare este de 22 cm. Rezervorul de benzina are o capacitate maxima de 1,4 l.  Greutatea motosapei este de 47 kg. Produsul este disponibil in stocul magazinului la pretul de 1699.99 lei

Motosapa electrica HECHT 737, magazin motosape-motocoase

Magazinul specializat pe vanzarea de motosape si motocoase vine in intampinerea nevoilor gospodarilor cu modelul electric HECHT 737. Este ideala pentru lucrarile din gradinile de dimensiuni reduse. Motorul electric functioneaza la 230W si are o putere de 700 watt.  Nivelul de zgomot este de 93 dB. Manerul este fix, cutitele din metal asigura o maruntire eficienta si la adancimea de 21cm. Motosapa electrica HECHT 737 este usor de manevrat si datorita greutatii reduse. Are doar 8,5 kg. In magazinul motosape-motocoase pretul pentru acest model este de 662 lei.

Conditii igienice de muls si manipulare a laptelui in gospodarii
Murul (Rubus fructicosus) - importanta agricola

About Natalia p

Check Also

TOMATE-simptome de carente si excese pe tulpina

• CARENTA DE AZOT: – tulpini scurte si subtiri EXCES DE AZOT: – ingrosarea tulpinii, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit