Home / Utilaje agricole / Scarificatoare MAS 5/ MAS 7 – Mecanica Ceahlau

Scarificatoare MAS 5/ MAS 7 – Mecanica Ceahlau

Echipamentele agricole produse de Mecanica Ceahlau s-au remarcat dupa anul 1953. Acestea au fost pentru 40 de ani utilajele prezente in fermele de pe teritoriul Romaniei, Rusiei, Statelor Unite, Ucrainei, Ungariei, Sloveniei, Moldovei, Italiei si Poloniei.

In 1972 semanatoarea SPC6, a devenit etalon al companiei iar vanzarile mari inregistrate au incurajat dezvoltarea societatii. Mecanica Ceahlau este cel mai mare producator de echipamente agricole din Romania. Utilajele produse aici au implementate sisteme de management si de calitate a mediului in conformitate cu standardele internationale ISO 9001,  ISO 14001.

Utilajele de pregatire a solului sunt performante, eficiente si fiabile. Mentin o structura de inalta calitate a solului si o incorporare eficienta a resturilor vegetale. Sunt prevazute cu sistem de siguranta care asigura protejarea pieselor la supraefort, au adancime de lucru relgabila hidraulc, unghi de atac reglabil pentru eficientizarea lucrarii, rapiditate de lucru/transport, manevrabilitate buna.

Scarificatoarele MAS 5 si MAS 7, se remarca prin rezistenta la stres si numar mare ajustari ce pot fi facute in functie de conditiile de lucru. Ancora are inclinatii progresive, spargator de brazda si explozori laterali.

CARACTERISTICI Scarificatoare MAS 5/ MAS 7
Tractor necesar (CP): 160-240 / 200-280
L\]ime de lucru (m): 2.5 / 3.5
Adâncime de lucru (cm): pana la 65
Dimensiuni de gabarit [Lxlxh](m): 2.7X3X1.2/ 2.7X4X1.2
Masa (kg): 1665 / 2100

Echipament pentru fertilizarea culturilor Bogballe M2W base
Echipemente de prelucrare a solului: Horsch Cruiser 5XL/6XL

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *