Se fac pregatiri pentru Expoagroutil 2015, Ediţia a 23-a

Se fac pregatiri pentru Expoagroutil 2015, Ediţia a 23-a. In perioada 28-31 mai 2015 se va desfasura la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia, Targul național cu participare internațională din domeniul agriculturii, EXPOAGROUTIL 2015. Expozitia se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 5000 mp, iar numarul firmelor expozanta care si-au anuntat deja prezenta se ridica la 50. La targ vor participa firme din intreaga tara dar vor fi si invitati speciali din Italia, Ungaria, Bulgaria şi Republica Moldova. Expozitia din acest an va avea urmatoarele sectiuni:
Tractoare, combine şi echipamente agricole;
Substanţe pentru fertilizare şi protecţia plantelor;
Produse agricole şi alimentare;
Utilaje şi instalaţii pentru industria alimentară;
Salon de produse ecologice ;
Salon de floricultură;
Salon de finanţări şi asigurări, preponderent agricole;
Reuniuni profesionale pe teme de actualitate;
Organizatorii se mandresc cu intalnirile fructuoase ce se dezvolta in cadrul expozitiei: “Manifestările EXPOAGROUTIL se constituie într-o tradiţională întâlnire dintre CERERE si OFERTĂ şi totodată, un loc propice de organizare a unor simpozioane şi mese rotunde în care au loc prezentări de firme şi dezbateri pe problemele curente ale agriculturii şi industriei alimentare. ”

La Targ vor putea fi analizate, tractoare, combine, balotiere, utilaje pentru erbicidat dar si alte utilaje agricole echipate cu tehnologie avansata, menite sa efectueze lucrarile de la ferma, eficient cu consum minim de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *