Home / Utilaje agricole / Semanatoare pneumatica John Deere 740A, 6m

Semanatoare pneumatica John Deere 740A, 6m

Semanatoare  pneumatica cu disc dublu si aplicare de ingrasaminte naturale 740A

Performanta utilajelor concepute si dezvoltate de gigantul american John Deere este recunoscuta la nivel mondial. Echipamentele John Deere ajuta la eficientizarea procesului agricol.

Semanatoarea pneumatica John Deere 740A impresioneaza prin precizie si flexibilitate, fie ca este vorba de aratura minima sau cultivarea fara aratura, utilajul ofera avantaje remarcabile.

Printre caracteristicile cele mai apreciate de fermieri la aceasta semanatoare sunt: plasarea precisa a semintelor, indiferent de conditii; permite productivitate ridicata la viteze mari de lucru; eficientizarea combustibilului si implicit obtinerea unui profit mai mare; preformate excelente in conditii de  sol acoperit de resturi vegetale; control excelente al adancimii de semanat si sistem avansat de informare a operatorului.

Semanatoare  pneumatica cu disc dublu si aplicare de ingrasaminte naturale 740A, este un utilaj usor de atasat, in ciuda volumului si a soliditatii.  Ofera performante excelente in cazul cultivarii. Necesarul de putere este redus  la latimi de lucru de 9 m, aceasta se tracteaza usor cu numai 96 kW (130 cp).

Buncarul are capacitate mare, 2300 -3500l si asigura semanare eficienta, continua si sustinuta. Semanarea se face lin datorita discurilor deschizatorului care sunt pozitionate special pentru a penetra si cele mai dure soluri.

Specificatii tehnice semanatoare John Deere 740A, 6m
Latime lucru: 6m
Rezervor seminte: 2300l
Modul de efectuare a insamantarii: prin sistem de aer
Viteza insamantare: 2-380 kg/ha
Numar cutite: 40
Spatiere: 15 cm
Adancime insamantare: 6-78mm
Latime transport: 3m
Inaltime: 2.9m

Distribuitor ingrasaminte Rauch AXIS Q
Utilaje agricole. Semanatoare de paioase Horsch DUODRILL TIGER / JOKER/ PRONTO D

About Natalia p

Check Also

Masini de imprastiat gunoi de grajd Strautmann BE

Caracteristica principala a masinii de imprastiat gunoi Strautmann este perfectiunea pana la ultimul detaliu. Anii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *