Home / Tractoare si combine / Tractor Belarus 1025.3

Tractor Belarus 1025.3

Tractorul Belarus 1025.3 este rezultatul cooperaii dintre doi giganti cu vasta experienta in domenuil utilajelor agricole: IRUM si BELARUS. Modelul este robust, fiabil, puternic si confortabil pentru operator. Este destinat pentru efectuarea numeroaselor lucrari agricole dar si pentru transport.

Motorul tractorului 1025.3 este un puternic diesel in patru cilindri, cu putere nominala de 110 CP, produs de Belarus. Este prevazut cu turbosuflanta, injecție directă, răcire cu apă și filtru de aer cu cartuș filtrant dublu, care ii ofera eficienta si fiabiliate ridicata.  Motorul este optimizat si realizeaza totate sarcinile cu consum minim de combustibil. Tactorul este prevazut cu filtre Tier II, deci este mai putin poluant. Tractiunea integrala pe toate cele patru roti si sistemul de frânare cu discuri multiple, asigura stabilitate indiferent de sarcina desfasurata.

Cabina este spatioasa si corespunde normelor OECD. Opertorul are vizibilitate maxima datorita de geamurile de mari dimensiuni si a oglinzilor retrovizoare cu suprafete generoase. In interiorul cabinei climatul poate fi reglat in functie de necesitati datorita sistemului clima prevazut cu racire si incalzire. Scaunul este ergonomic, pneumatic si reglabil, astfel fermierul nu va avea neplaceri din pricina confortului.

Specificatii tehnice Tractor Belarus 1025.3

Putere, kW (CP) :    81 (110)
Factor de backup cuplu, % :    25
Cutie viteze:     Sincronizata
Punte față- Front Driving Axle (FDA)
Tip punte faţă:     1 componenta
Power Take-Off (PTO) Shaft
Arbore spate PTO:     Da
Sistem hidraulic montat (MHS)
Spate MHS:     da
Sistem hidraulic:    da
Presiune maxima, MPa:     20
Capacitate pompa l/min:    56
Aranjament roti:    4X4

Tractor Mitsubishi MT1601D pentru livada
Tractor New Holland T8030

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit