Home / Tractoare si combine / Tractor Case FARMALL 115 A

Tractor Case FARMALL 115 A

Tratoarele Case din seria Farmall A sunt tractoare puternice, fiabile cu design nou imbunatatit si cu cabina mai bine izolata si mai bine tehnologizata. Tractoarele Case FARMALL 115 A au fost concepute pentru a fi usor de manevrat si de catre operatorii mai putin experimentati, si de cei care nu au utilizat astfel de utilaje. Pretul redus si fiabiliatetea masinilor le fac investitii intelepta, a caror amortizare se face rapid.

Motorarele tractoarelor Farmall 115 A sunt prevazute cu turbocompresor si intercooler ce asigura funcţionarea permanentă a acestor utilaje agricole. Constructia simpla si designul robust al motoarelor asigura  exploatarea fără probleme si durata lunga de viata a componentelor interne. Insatalatia hidraulica este de tip centru deschis, cu debit fix, de  50 l/minut. Sarcina maximă ce poate fi ridicată cu ajutorul cuplajului hidraulic aflat în partea din spate a utilajului este de 3,565 kg, iar priza de putere este de 540 r.p.m.

Cabina este foarte confortabila si este prevazuta cu portiere rezistente si geamuri cu suprafete mari. Toate comenzile principale au fost instalate la indemana operatorului, fapt ce sporeste randamentul si productivitatea. Toate dotarile asigura siguranta si confortul operatorului in timp ce acesta execută sarcini multiple. Nivelul de zgomot din cabina este mult redus datorita izolarii perfecte. Scauneul este ergonomic si pneumatic si cotierele intră în echiparea standard a scaunului.

Specificatii tehnice tractor Case FARMALL 115 A

Tip utilaj: tractor agricol
Producator: Case IH
Seria: Farmall A
Model: FARMALL 115 A
Putere motor: 83 / 113 KW
Cuplu: 28.9
Priza de putere: 540
Numar cilindri: 4
Capacitate cilindrica: 4.500

Combina CASE IH AXIAL-FLOW 7230
Combina New Holland CR 9070

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit