Home / Tractoare si combine / Tractor Case Farmall 75 C

Tractor Case Farmall 75 C

Incepand cu 1923 compania  Case IH a lansat pe piata tractoare fiabile, puternice si versaile. Utilajele s-au remarcat prin performantele deosebite, dimensiunile compacte si operarea facila. Clientii apreciaza tractoarela din seria Farmall C care pot fi utilizate intr-o gama larga de domenii de activitate. Sunt fiabile si robuste si au fost concepute pentru a face fata tuturor sarcinilor din fermele agricole, de animale dar si din livezi.

Tractoarele Case IH Farmal 75C sunt pregatite intotdeauna sa execute diferite lucrari din cadul fermelor. Motoarele de 3.2 litri, prevazute cu turbocompresor, sunt imperecheate cu o transmisie mecanica eficienta, bazata pe o cutie de viteze cu 12 x 12 rapoarte, care poate propulsa utilajul pana la viteza maxima de 40 km/h.

Utilajele lansate de compania Case IH au caracteristici tehnice deosebite. Cabina este practica si ergonomica, comenzile utilizate frecvent sunt pozitionate vizibil si sunt la indemana operatorului. Maneta schimbatorului de viteze, manetele de comanda ale accesoriilor atasate, acceleratia de mana sunt plasate pe partea superioara a consolei si asigura un confort de neegalat pentru sofer.

Specificatii tehnice tractor Case IH Farmall 75 C

Producator: Case IH
Seria: Farmall C
Model: Farmall 75 C
Putere motor:  75CP
Volum rezervor motorina: 90 L
Greutatea maxima a sarcinii ridicate: 2.150 kg
Debit pompa hidraulica: 49 l/min.

Viteza maxima de deplasare: 40 km/h

Tractor Case IH Quantum 95 F pentru livezi
Combina Claas Dominator 100

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit