Home / Tractoare si combine / Tractor Case IH CS 150

Tractor Case IH CS 150

Seria de tractoare Case IH CS 150 a fost capatul de linie a utilajelor agricole poduse de companie intre 1994-2003. Compania a carei istorie a inceput in 1831 are o veche traditie in domeniul dezvoltarii utilajelor si tractoarelor agricole. Acestia sunt inventatorii primei batoze de recoltat mecanizate a cerealelor. In urmatorii 200 de ani s-au perfectionat si au dezvoltat echipamente performante care usureaza munca fermierilor tot mai exigenti.

Inginerii  Case au construit primul tractor cu motor cu abur in 1876. La inceputul anilor 1900 compania Case era lider pe piata utilajelor agricole. Tractoarele preformante dezvoltate de-a lungul timpului, sunt foarte apreciate pe piata din Romania.

Dupa fuziunea dintre Case si International Harvester seriile de tractoare lansate pe piata au fost mai bine tehnologizate, mai bine adaptate necesitatilor din fermele moderne. Serii precum Magnum, Farmall sau Quadtrac au devenit repere de calitate in lumea agricola.

Tractorul Case IH CS 150 este cel mai puternic model, destinat lucarilor de ferma, din seria CS. Confortabil si putenic a fost proiectat pentru a fi utilizat in lucrarile generale din cadrul fermelor, dar si pentru exploatare zilnica.

Specificatii tractor Case IH CS 150
Producator: Case IH
Model :    CS 150
Putere :    150 CP
Roti tractiune :    4 roti tractiune
Echipamente :    Ridicare inainte
Climatizare: da
Cutie de viteze :    mecanic

Tractor Fendt 722 Vario
Tractor Mitsubishi MT 2204

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit