Home / Tractoare si combine / Tractor Case IH Magnum 7120

Tractor Case IH Magnum 7120

CASE IH este o marca! Este una dintre cele mai cunoscute si mai apreciate producatoare de utilaje agricole. Creata in 1984 prin fuziunea dintre International Harvester si  JI Case Company, a devenit aliatul de nadejde a fermierilor care doresc sa practice agricultura la cel mai inalt nivel.

Utilajele CASE IH au fost recompensate cu numeroase premii de catre Societatea Americana a Inginerilor Agricoli si Biologi, pentru calitatea si performantele remarcabile.

Tractoarele Case IH Magnum 7120 inseamna putere, performanta si fiabilitate dovedita in timp. Utilajele robuste sunt perfecte pentru indeplinirea numeroaselor sarcini ce trebuie efectuate in timpul sezonului. Indeplinesc cu usurinta sarcinile de pregatire a solului, de fertilizare, de cultivare, de intretinere a culturilor, de transport, etc.

Motorul este putenic cu sase pistoni turbo ce ofera o putere nominala de 180 CP. Cutia de viteze este semi-mecanizata. Tractiune 4X4 face mai stabil utilajul si in acelasi timp mai eficient. Este prevazut cu lumini suplimentare, deci poate fi utilizat cu usurinta si la efectuarea lucrarilor ce se desfasara pe timpul noptii.

Cabine este foarte spatioasa, bine dotata si confortabila. Geamurile sunt largi si ofera vizibilitate excelenta operatorului, oglinzile au dimensiuni generoase si ofera orientate perfecta.

Specificatii Tractor Case IH Magnum 7120
Tip Utilaj: tractor Agricol
Producator: CASE IH
Serie: Magnum
Model: Magnum 7120
Motor: 6 cilindrie turbo-diesel
Putere: nominala: 180CP

Volum rezervor combustibil: 295l
Tractiune: 4X4

 

Tractor Belarus 820.1 Axa Dreapta
Tractor reversibil AGT 860, 60 CP

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit