Home / Tractoare si combine / Tractor Case IH Maxxum 120 CVX

Tractor Case IH Maxxum 120 CVX

Pentru a va bucura de productivitate si eficienta maxima in agricultura, trebuie sa utilizati utilaje performante usor de manevrat. Aveti nevoie de tehnologie noua, care reduce consumul de combstibil si costurile de exploatare; pe scurt aveti nevoie noile trectoare CASE din seria Maxxum CVX.

Prin modelul Maxxum  120 CVX, compania trimite lucrarile agricole intr-o noua era: motorul extrem puternic îl transformă într-un fel de „rege al câmpurilor”, designul caroseriei este modern, cu colţuri rotunjite, este foarte atrăgător, combinaţia dintre stil şi putere este  ideală si fiecare detaliu a fost perfecţionat in timp. Potentialul tractorului Case IH Maxxum  120 CVX, este mai clar odata ce ati trecut pragul cabinei. Cabina este comoda si satisface cele mai mici exigente, materialele din interior sunt de cea mai buna calitate. Intregul design este ergonomic, construit special pentru fermierii profesionisti. Cabina este dotata cu scaun pneumatic, sistem de aer conditionat si panou de comanda digitalizat. Geamurile cabinei sunt mari si spatioase si asigura operatorului vedere panoramica.

Tarctorul Case IH Maxxum  120 CVX este disponibil pentru toate sarcinile din cadrul fermelor profesioniste, indiferent de gradul de dificultate. Este usor de adaptat pentu orice tip de lucrare.

Specificatii tehnice tractor Case IH Maxxum  120 CVX
Producator: Case IH
Serie: Maxxum CVX
Model: Maxxum 120 CVS
CP: 120 (89kW)
Viteză:     40 km/h
Anvelope-h:     600/65 R 38
Anvelope-v:    480/65 R 28
Cilindri:    4

Tractor Claas Arion 610
Tractor New Holland TG285

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit