Home / Tractoare si combine / Tractor Case IH Puma 195

Tractor Case IH Puma 195

Compania Case IH este renumita pentru tractoarele versatile si puternice lansate pe piata inca din 1923. Si astazi clientii Case apreciaza calitatea superioara, dimensiunile compacte, operarea facila si raportul excelent putere-greutate a tractoarelor Puma. Seria de tractoare Puma a fost dezvoltata si testata la sediul companiei Case IH din Europa. Tehnologia de ultima generatie utilizata, are posibilitatea sa  sporeasca  productivitate şi  economia de combustibil. Utilajele pot fi folosite intr-o gama larga de domenii de activitate: ferme de animale, activitati agricole.
Tractorul Case IH Puma 195 a fost proiectat pentru a usura lucrarile zilnice din fermele de animale si exploatarile agricole. Cabina dispune de spatiu generos si este dotata cu aer conditionat care asigura un mediu de lucru placut operatorului indiferent de conditiile meteo. Scaunul reglabil  este  ergonomic si ofera confort maxim.  Comenzile sunt pozitionate la indemana operatorului, panoul de bord este intuitiv si ofera informatii clare asupra starii de functionare a utilajului. Vizibilitatea este panoramica, datorita geamurilor mari si lunetei de dimensiuni generoase.
Puma 195 poate efectua cu usurinta operatiuni de ridicare si manipulare datorita instalatiei hidraulice si a manetei de comanda montata pe coloana de direcţie ce asigura manevrarea intuitiva, previzibila si sigura.
Specificatii tehnice Puma CVX 195
Marca : Case IH
Model :    Puma CVX 19
An :    2011
Putere :    195 CP
Roţi tracţiune :    4 roţi tracţiune
Echipamente :    Ridicare înainte, Punte din faţă suspendată, Climatizare
Cutie de viteze :    Variaţie continuă
Număr de serie :    NC
Dimensiune pneuri faţă :    540/65R30
Dimensiune pneuri spate :    650/65R42

Combina cerealiera New Holland TC 5080
Combina John Deere W550HM

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit