Home / Tractoare si combine / Tractor Case IH Quantum 95 F pentru livezi

Tractor Case IH Quantum 95 F pentru livezi

Modelul Case IH Quantum F a fost special conceput pentru a usura munca fermierilor, cultivatori de fructe. Are dimensiuni reduse, este foarte compact si motorizarea este adaptata sarcinilor pe care le desfasoara. Utilajul poate fi folosit cu succes si in desfasurarea activitatilor agricole sau de transport obisnuite din cadrul fermelor. Poate fi utilajul auxiliar din ferma mare sau utilajul principal dintr-o ferma cu dimensuni reduse. Cu tractorul  Case IH Quantum 95 F, fermierii pot fertiliza, pot imprastia pesticidele, pot taia iarba, pot transporta diferite lucruri.

Este usor de manevrat in camp deschis dar si in spatiile inguste si stramte. Rezervorul de motorina este generos de 90 l, si asigura munca neintrerupta pentru o zi intreaga. Motorul turbodiesel intercooler cu patru cilindrii ofera, putere nominala de 95 CP. Utilajul  este economic si prietenos cu mediul inconjurator, este echipat cu sistem de esapare a emisiilor de gaze Euro IIIB.

Designul compact si dimensiunile reduse asigura eficienta maxima si productivitate. Folosirea tractoarelor Case IH Quantum 95 F  asigura munca competitiva si exploatarea rapida a unor suprafete intinse de teren. Sunt ergonomice si bine tehnologizate. Vizibilitatea operatorului este excelenta, astfel ca acesta isi va putea desfasura munca in cele mai bune conditii. Cabina este compacta, dotata cu scaun ergonomic si sistem clima de incalzire si racire a aerului. Functile sunt pozitionate inteligent, vizibil, la indemana.

Specificatii tehnice tractor Case IH Quantum 95 F

Tip utilaj: tractor pentru livezi
Producator: Case IH
Serie: Quantum F
Model: Case IH Quantum 95 F
Motor: 4 cilindri, turbodiesel intercooler
Capacitate cilindrii: 4.500 cm3
Capacitate volum rezervor: 90 l
Volum maxim pompa hidraulica: 35 l/min
Capacitate maxima de ridicare: 2600kg

Combina cereale John Deere 1450 CWS
Tractor Case Farmall 75 C

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit