Home / Tractoare si combine / Tractor Case Puma 155

Tractor Case Puma 155

Utilizarea tractorului Case Puma 155, creste eficienta si profitul datorita tehnologiei de ultima generatie cu care este inzestrat. Producatorii au reusit sa imbine tehnica cu confortul si astfel fermierii se pot bucura de consum mic de resurse si productivitate ridicata, nivel scazut de zgomot si conditii excelente de munca.

Noul motor common rail tier III ofera economie de combustibil si durata lunga de viata. Tractoarele Puma cu motoare Case IH asigura inalta performanta si functionare eficienta in toate aplicatiile agricole. Normele tot mai stricte de emisie a gazelor sunt respectate in totalitate de utilajele Case Puma 155.

Dezvoltatorii ii asigura pe utililzatorii tractoarelor Puma ca consumul de combustibil nu este mai ridicat la indeplinirea sarcinilor grele, fapt pentru care vor fi scutiti de numeroase cheltuieli. Puma 155 beneficiaza de transmisie cuplata, la cutie de viteze tip Semi-powershift, iar performanta motorului asigura productivitate cu 26% mai crescuta fata de a celorlalte trectoare ce fac parte din aceiasi clasa.

Specificatii tractor Case Puma 155
Producatorr: Case IH
Tip Utilaj: tractor agricol
Motor: CNH 6.7L 6-cyl diesel
Volum rezervor: 299L
Anvelope fata:     14.9R28
Anvelope spate:  18.4R38

Combina New Holland CR 9090
Tractor Fendt 309C

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit