Home / Tractoare si combine / Tractor Claas ELIOS 210

Tractor Claas ELIOS 210

Tractorul Claas Elios 210 este bine dimensionat pentru a efectua sarcinile dificile si in spatiile inguste. Are centul de greutate coborat si inaltimea redusa de aceea poate patrunde in locuri inaccesibile pentru tractoarele conventionale. Incarcatorul frontal, valvele hidraulice controlate electronic si priza de putere frontala extind gama de aplicatii posibile. Elios 210 este compact si usor de manevrat in orice situatie.

Tractorul Elios 210 are motor FPT cu 4 cilindri cu turbocompresor, cu putere maxima de 75CP.  Utilajul este echipat cu un sistem hidraulic de control al prizelor de putere. Maneta REVERSHIFT disponibila pentru modelul Elios 210 permite functionarea optima, indiferent de poziția volanului.  Este prevazut cu tractiune integrala si are o viteza minimă de 500 m/ora, este echipat si cu treapta pentru Cabina a fost conceputa pentru a asigura confortul operatorului. Butoanele de comanda sunt usor de accesat iar coloana de directie poate fi reglata individual.

Tractorul este prevazut cu  lumini de lucru in partea frontala. Elios 210 este silentios si este prevazut cu filtre de regenerare automata pentru particulele diesel; este prevazut cu sistem de filtrare a gazelor esapate Tier 4i.

Specificatii tehnice Tractor Claas Elios 210

Tip utilaj: tractor agricol
Producator: Claas
Serie: Elios 200
Model: Claas Elios 210
Dimensiune pneuri faţă :    320/70 R24
Dimensiune pneuri spate :    16.9 R30 420/85 R30
Roţi tracţiune :    4 roţi tracţiune
Motor: FPT turbo, 4 cilindri
Putere motor: 75CP

Tractor Same Explorer II 90
Tractor New Holland TN95VA

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit