Home / Tractoare si combine / Tractor Fendt 309C

Tractor Fendt 309C

Procesul de optimizare a productivitatii in agricultura trebuie sa tina cont de anumite criterii specifice precum: capacitatea maxima de lucru a tractorului, consumul minim de combustibil pe unitate de lucru, puterea minima a sursei de energie a utilajului, masa redusa a acestuia, necesarul redus de forta de lucru, pierderi minime de produse recoltate, indicatori de calitate superiori, fiabilitate maxima si cheltuieli minime de mentenanta.

Tractorul Fendt 309C functioneaza perfect conform normelor de optimizare a productivitatii si eficentizare a sarcinilor desfasurate in cadrul fermelor agricole.  Producatorul german Fendt a perfectionat de-a lungul anilor toate utilajele, fapt pentru care acestea se ridica fara niciun efort la nivelul exigentelor fermierilor care practica agricultura performanta.

Fidelizarea clientilor nu a fost dificila, preturile destul de ridicate ale tractoarelor sunt amortizate in cel mai scurt timp. Calitatea lucrarilor si a produselor agricole obtinute prin utilizarea tractoarelor Fendt 309C sunt de neegalat. Motorul puternic si dimensiunile reduse asigura realizarea sarcinilor in cele mai sporite conditii de siguranta. Anii intregi de utilizare au adus un plus asupra fiabilitatii utilajului.

Specificatii tractor Fendt 309C
Producător: Fendt
Model: 309 C
Anul fabricaţiei: 2003
Putere: 68 KW (92 CP)
Viteză km/h: 40
Dimensiuni cauciucuri faţă: 480/65R24
Dimensiuni cauciucuri spate: 540/65R38
Viteză priză de forţă: 540/540E/1000
Platformă: Cabină
Cutie de viteze: Comutare sarcină
Computer comandă DW: 3

Tractor Case Puma 155
Tractor John Deere 6170M

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit