Home / Tractoare si combine / Tractor Fiat 445 DT

Tractor Fiat 445 DT

Fiat 445 DT sunt tractoare de mici dimensiuni fara cabina ideale pentru realizarea muncilor agricole in fermele de dimensiuni medi sau mici. Pentru a spori confortul pe durata muncilor agricole cabina poate fi acoperita cu sistem un special. Tractoarele  fost produse in fabrica Tractorul Brașov din România. După al doilea război mondial, fabrica a lansat linia de productie de masini agricole. Modelele  au in componente motoare  puternice produse de FIAT. Tractoarele universale au fost exportate in intreaga lume, Statele Unite au importat pentru o perioada lunga de timp aceste masini.
Tractorul  Fiat  445 DT este echipat cu un motor diesel cu 3 cilindrii ce ofera o putere de 44 CP. Schimbatorul  este cu doua manete si dispune de 12+3 trepte de viteza. Modelul 445 DT  are tractiune  4X4, astfel ca munca din livada sau de la camp este usurata. Poate atinge cu usurinta viteza de 25Km/h pe teren denivelat. Tractorul poate fi usor utilizat pentru efectuarea transportului de produse, irigare si efectuarea lucrarilor agricole. Masina vine cu sistem special pentru a facilita adaugarea de usetensile precum freza rotativa, plug reversibi, pentru lucrarea terenurilor.

Specificatii tehnice
Producător:     Fiat
Categorie Maşină:     tractor
Model: UTB Universal 445 DT
An de fabricaţie:     1983
sistem de propulsie
tracţiune pe toate roţile
viteză : 25 km/h
platformă :prelată
anvelope-h:     13,6-28
anvelope-v :    7,50-20

Combina Dominator Claas 98
Combina SEMA 110

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

2 comments

  1. Va rog să-mi dați o inf cu privire la acesta firma cu tractorul vreau un nr de telefon urgent acest tractor

  2. tractorul acesta care este in poze a vrut cineva anul trecut sa il vanda ,ma pus sa ai pun bani pe moneygram era sa iau teapa de 2500 euro,aveti grija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit