Home / Tractoare si combine / Tractor John Deer 6130M

Tractor John Deer 6130M

Versatil, eficient si puternic astfel descrie producatorul modelul de tactor John Deer 6130M. Si intradevar este perfect pentru orice ferma agricola. Poate efectua cu usurinta si rapiditate orice sarcina, indiferent de conditiile solului sau conditiile de mediu.

Modelul 6130M este bine tehnologizat, motrul PowerTech PVX extrem de eficient si are o putere nominala de 130 CP. Ca si celelalte modele din seria 6M si acesta are sasiu complet ce ofera inalta integritate structurala, nivel scazut de vibratii dar si greutate totala mai redusa. Sistemul hidraulic a fost mult imbunatatit pentru a face fata tuturor cerintelor suplimentare.

Un alt aspect foarte apreciat la noile modele 6130M este designul exterior foarte placut. Formele sunt frumos rotunjite si farurile sunt alungite. Accesul la motor se face cu usurinta. Motoarele sunt puternice iar  cuplu superior, vine insotit de consum redus de combustibil. Aceasta este una dintre caracteristicile specifice ale tractorului. Cei patru cilindrii pun in miscare motoarele optimizate, fiabile si versatile.

Cabina este spatioasa, imbunatatita si are toate functiile dispuse la indemana. Sistemul de control al implementelor aduce comoditate. Comenzile sunt amplasate ergonomic iar starea de functionare a tractorului este rapid afisata, astfel ca operatorul are toate informatii esentiale in timp util.

Specificatii tractor John Deer 6130M
Tip utilaj: tractor
Producator: John Deer
Serie: 6M
Model: 6130M
Motor: PowerTech Plus turbo Diesel cu intercooler
Putere nominala: 96kW, 130CP
Capacitate maxima de ridicare la carlige spate: 5600/7100 kg
Cabina: vizibilitate 310 grade
Afisaj: integrat in panou de bord

Tractor Fendt 208 VF Vario
Combina New Holland TC56

About Natalia p

Check Also

Combina de recoltat fructe de padure „JOVARAS“ USK-1

Cultivarea fructelor de padure s-au dovedit a fi o afacere foarte profitabila in cursul ultimilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te gratuit